Turkiye`ye Transfer Oluyorum!
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Turkiye`ye Transfer Oluyorum!
-
15-10-2019, 10:12:23Kayıtlı ÜyeTarih: 28 Mayıs. Yer: Madrid. Cannavaro'nun veda gecesine katılan Nistelrooy, burada bombayı patlattı: "Gectiğimiz gunlerde İstanbul'a gittim ve Fenerbahce ile her konuda anlaşmaya vardım. Ben de ayrılıyorum." Real Madrid'ni yıldızı Ruud van Nistelrooy, onceki gece takım arkadaşı Cannavaro'nun Madrid'deki veda gecesine katıldı. Uzun sure Cim Bom'un gundeminde yer alan Hollandalı yıldızın bu partide yakın cevresine "Fenerbahce ile anlaştım. Gectiğimiz gunlerde İstanbul'daydım" dediği oğrenildi... Real'in bir diğer yıldızı Diarra'nın da aynı gecede Nistelrooy'la, "Bu adam Real'de artık gol atamıyor, onu Turkiye'ye gonderiyoruz" diye şakalaştığı ortaya cıktı. 32 yaşındaki tecrubeli futbolcunun, Roma'daki Şampiyonlar Ligi finali oncesi İstanbul'a geldiği ve Sarı-Lacivertli yonetimle el sıkıştığı iddia ediliyor. Real Madrid ile 2010 yılına kadar sozleşmesi bulunan Ruud van Nistelrooy, sakatlığı nedeniyle gectiğimiz sezonun buyuk bir bolumunde forma giyememişti. Ameliyat olan yıldız oyuncu ağustos ayında yeşil sahalara donebilecek. Real Madrid'in başkan adayı Perez de secimleri kazandığı taktirde takımdaki butun Hollandalı futbolcuları gondereceğini acıklamıştı. Kaynak:Mynet __________________