Alman Milli Futbol Takımı'nda forma giyeceği acıklanan Werder Bremenli futbolcu Mesut Ozil, kendisine Turkiye'de bazı kişilerin hakaret ettiğini ama buna gerek olmadığını belirterek, "Low ile konuştuk. Cok mutlu oldum. İnşaallah, Norvec macında oynarım" dedi! Alman Milli Futbol Takımı'nda forma giyeceği acıklanan Werder Bremenli futbolcu Mesut Ozil, kendisine Turkiye'de bazı kişilerin hakaret ettiğini ama buna gerek olmadığını belirterek, ''Hakaret edenlere, hakaretlerini iade ediyorum. Ben kendi işimi yapıyorum'' dedi. Mesut Ozil, takımının Schalke 04 ile yaptığı mac sonrası yaptığı acıklamada, Alman Milli takımında form giyecek olmasından mutluluk duyduğunu, herkesin buna saygı gostermesi gerektiğini soyledi. Kendisinin ve ailesinin her zaman Turk kalacaklarını ifade eden Ozil, ''Ben Turkum ve oyle kalacağım. Ama Almanya milli takımında kendimi iyi hissediyorum'' diye konuştu. Alman Milli Futbol Takımı'na secilmek icin senelerdir mucadele ettiğini dile getiren Ozil, ''Teknik direktor Joachim Low ile telefonda konuştuk. Cok mutlu oldum. Cok guzel bir konuşma gecti aramızda. İnşaallah, Norvec macında forma giyerim ve bunun devamını getiririm'' ifadesini kullandı. Alman Milli takımını secmesindeki en buyuk faktorun bu ulkede doğup buyumesi olduğunu belirten Ozil, ''Ben, bu ulkede doğdum buyudum. Buralara alıştım. Alman Umit Milli takımlarında forma giydim. Oradan gelen arkadaşlıklarım var. Burada kendimi iyi hissediyorum. Bu nedenle Alman milli takımını sectim. Tercihimi yapmadan once Halil (Altıntop) abilerle, arkadaşlarımla, ailemle ve hocalarımla konuştum'' diye konuştu. Mesut Ozil, bu konuda Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim ile birebir hic goruşmediğini ve bu konuda daha fazla da konuşmak istemediğini soyledi. Ozil, Turk Milli Takımı'nın cok guclu olduğunu ve bu gucunu gosterdiğini de belirterek, ''Milli takıma bol şans diliyorum. İnşaallah, başarılı olurlar'' dedi. Ote yandan, Alman Birinci Ligi Bundesliga'da Schalke 04 kendi evinde Werder Bremen'i 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın tek golu 48. dakikada sağ kanattan Jefferson Farfan'ın ortasında Benedikt Howedes topu kafayla filelerle buluşturdu. Halil Altıntop ilk yarı forma giyerken, Mesut Ozil 90 dakika mucadele etti. Bu arada, karşılaşma oncesi kadrolar acıklanırken, Mesut Ozil'in adı okunduğu sırada, Schalkeli taraftarlar eski futbolcuları Mesut Ozil'i ıslıkladı. __________________