Gerrard: "Arsenal’in lastiği patlayacak"
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Gerrard: "Arsenal’in lastiği patlayacak"
-
15-10-2019, 10:08:11Kayıtlı ÜyeSteven Gerrard, Liverpool’un ligdeki durumunun duzeleceğini ve rakipleri Arsenal’in Premier Lig’deki etkili başlangıcın elbet bir yerde duracağını iddia etti. Şampiyonlar Ligi’nde rekor bir skora imza atarak Beşiktaş’ı 8-0 deviren Liverpool, kaptan Steven Gerrard’a gore gun gectikce daha da iyiye gidiyor. Premier Lig’de lider Arsenal’in altı puan gerisinde bulunan Liverpool’un kaptanı Gerrard, bu durumun problem olmadığını ifade ederek şoyle konuştu: “Performans olarak daha en ust duzeyde değiliz. Arsenal’dekilerse yapabileceklerinin en iyisini yapıyorlar. Bu durum elbet değişecektir. Ayrıca bizim yaşadığımız sakatlıkları Chelsea ve Manchester United cekmediler. Biz bu tip sorunlarla uğraştık. Onların da başına bu sorunlar gelince ve en iyi oyuncuları sakatlanınca kritik macları nasıl atlatacaklar doğrusu merak ediyorum. Şu an bizim yapabileceğimiz en iyi şey cok calışıp kazanmaya devam etmek. Ozellikle deplasmandaki performansımız gecen sezona gore her gecen gun daha da iyiye gidiyor. Bunu kendi evimizde de gostermemiz lÂzım. Bazıları şimdiden yarıştan koptuğumuzu soyluyor. Bu cok yanlış bir duşunce. Daha Kasım’ın ilk haftasındayız ve gecen yıl bu zamanlarda daha kotu bir yerdeydik. Ayrıca ligdeki yenilmezliğimiz de suruyor.” “Onemli olan Mayıs ayında kacıncı olacağımız ve bunu gormeye daha cok zamanımız var.” Son olarak kendi formu hakkında konuşan Gerrard gecen aya gore geliştiğini soyledi ve ekledi: “Sezonun başlarında cok da iyi değildim ancak yaşadığım sakatlık beni kendime getirdi. Beş macta dort gol bulmam bunun en buyuk gostergesi.” __________________