Ronaldo ve Carvalho, Real Madrid'in Atletico'yu 2-1 yendiği macta sakatlandılar.
Real Madrid, cumartesi gunu oynadığı ve 2-1 kazandığı Madrid derbisinde Cristiano Ronaldo ve Ricardo Carvalho'nun sakatlandıklarını acıkladı. Ronaldo ve Carvalho ilk 11'de maca cıkmış, Ronaldo 72. dakikada saha dışına alınırken Carvalho macı tamamlamıştı. Madrid, diz arkası kirişindeki sorun nedeniyle sahalara yeni donen Ronaldo'nun ve Carvalho'nun mac sırasında sakatlandığını ve iki oyuncunun bir sure sahalardan uzak kalacağını acıkladı. Kulubun resmi internet sitesinde, "Cristiano Ronaldo, Atletico macından sonra sol uyluğundaki kaslardan iltihaplanmış ve ağrı hissetmektedir. Ricardo Carvalho ise belini incitmiş, sağ diz arkası kirişlerindeki kasılmadan şikayet etmektedir. Her iki oyuncu da sakatlıklarının ciddiyetini tespit etmek amacıyla detaylı bir incelemeden gececeklerdir," ifadeleri kullanıldı. Ronaldo mactan sonra bir darbe aldığını kabul etmiş, "Yuzde yuz hazır değildim ve kendi acımdan zor bir maca cıktım. Beni tanıyanlar macta kendimde olmadığımı gorduler, ozellikle de ikinci yarıda. Sanırım bir şekilde sakatlandım. Taramalarda ne olduğunu goreceğiz," demişti. Real Madrid, Atletico karşısında aldıkları galibiyetle, 29 macın ardından Barcelona'yı beş puan geriden takip etmeye devam ediyor. Goal