Roberto Mancini, 20 yaşındaki yıldızı Mario Balotelli icin actı ağzını yumdu gozunu... Manchester City Menajeri Roberto Mancini, sorunlu yıldızı Mario Balotelli'yi adeta yerden yere vurdu! Hem eski takımı Inter'de, hem de Mancini'nin isteğiyle transfer olduğu Manchester City'de bitmek bilmeyen vukuatlarıyla gundeme gelen hırcın futbolcu en son olarak Dinamo Kiev macında Goran Popov'a yaptığı sert mudahale yuzunden kırmızı kart gormuştu. Kendisine hep musamaha gosteren İtalyan teknik adamın sabrı artık taşmışa benziyor. The Mirror'a acıklamalar yapan Mancini konu hakkında "Ona kayıtsız şartsız guvendim ama o son olaydan sonra guvenimi zedeledi. Boyle devam ederse de bundan sonra kendisine guvenmem cok zor olur. Artık kontrolunu kaybetmeyi bırakmalı, bu hic hoşuma gitmiyor. Evet, o genc bir oyuncu ama artık kafasıyla duşunmesinin, beynini kullanmasının zamanı geldi. dedi. 20 yaşındaki futbolcuyu sert bir şekilde eleştiren Mancini sozlerine "Fantastik bir futbolcu, ama benim guvenime gereken karşılığı vermiyor. Bunu başarabilmesi icin daha cok calışması lazım. Hicbirimiz, ne ben, ne takımın geri kalanı, ne de kulup bunu hak ediyor." diyerek devam etti. Kaynak : Goal . __________________