Fransa'nın Bordeaux futbol takımı ile oynadıkları Fransa lig kupası yarı final macında, oyundan alınmasına sinirlenen Paris Saint Germain golcusu Kezman, formasını orta sahada yere fırlatıp, soyunma odasının yolunu tuttu. Fenerbahce futbol takımının eski oyuncusu Kezman'ın bu hareketi, PSG taraftarlarının ve teknik direktor Paul Le Guen'in buyuk tepkisini cekti. Macın 65. dakikasında oyundan alınan ve 60. dakikada altı pas icinde yuzde yuzluk bir gol pozisyonunu harcayan Kezman'ı, PSG tribunleri uzun sure ıslıklayarak protesto etti. PSG teknik direktoru Le Guen, basın toplantısında yaptığı acıklamada, ''Kezman'ın kendisine, taraftarına ve formasına saygısızlık ettiğini'' soyledi. Teknik direktor, Kezman'a ceza verilip verilmemesi konusunda kulup yonetiminin bir karar vereceğini soyledi. Macın ardından duzenlenen basın toplantısına katılan Kezman, PSG taraftarlarından, teknik direktor ve kulup yonetiminden ozur diledi. Tepkisinin kulube veya taraftarlara olmadığını ifade eden Kezman, ''Sahadan cıkarken verdiğim tepki kendimeydi, kotu bir donem geciriyorum. Başarılı olmak istiyorum, ama istediğim performansı gosteremiyorum. Benim kariyerim belli. PSG taraftarları yuzde yuz randımanlı Kezman'ı daha sahada goremedi. Onlara daha iyi oynayacağım konusunda soz veriyorum'' diye konuştu. PSG, Bordeaux takımına kendi sahasında 3-0 mağlup olurken, Fransa lig kupasında final oynama hakkını kaybetti. ajansspor.com __________________