Umit Kayıhan gitti !
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Umit Kayıhan gitti !
-
15-10-2019, 10:02:32Kayıtlı ÜyeUmit Kayıhan gitti! Turkcell Super Lig'de sıkıntılı gunler geciren ve Fortis Turkiye Kupası'nda da havlu atan Denizlispor'da ayrılık yaşandı! Teknik direktor Umit Kayıhan ile yeşil siyahlıların yolları ayrılırken, yeni hoca adayının Mesut Bakkal olduğu ifade edildi.. NTVSpor'a telefonla bağlanan Umit Kayıhan'ın acıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şoyle: "Yollarımızı ayırdık. Yonetimle karşılıklı oturduk konuştuk. 15 yılık kariyerimde en şanssız donemimi yaşadım. 2 mac kaybettik. 3 sakatlık verdik. Orturduk ve kan değişikliğinin gerekli olduğunu konuştuk. Roman ve Tomas'ın ayrılmasının sebebi yonetimle ile birlikte verilen ortak karardır. Denizlispor kimle anlaştı bilemiyorum ama Ankaraspor macından sonra Antalya'ya geldik. Telefon trafiği oldu ve boyle bir karar aldık. Belki Denizlispor başka bir hocayla daha başarılı olur diye duşunduk. Ben Denizlispor'un iyi ama tecrubesiz bir takım olduğunu goruyorum. Yeni transferlerin takıma yararlı olacağını duşunuyorum. Yeni oyuncuların adaptasyon sorunu cekecebileceğini duşunuyorum. Biz de teknik heyet olarak bir dezavantaj yaşadık. Ust uste ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlarla oynadık" Ote yandan Denizlispor yonetimin teknik direktor Mesut Bakkal ile goruştuğu ve Umit Kayıhan'ın yerine takımın başına getirebileceği ifade edildi. __________________