Konyaspor’un 2019-2020 sezonunda giyeceği formaların tanıtıldığı kısa film, Fransa'nın koklu medya kuruluşunun ilgisini cekti. Diriliş Ertuğrul dizisinin temasıyla hazırlanan kısa film, Fransa’nın koklu medya kuruluşu L’Equipe tarafından en iyi forma tanıtım filmleri listesinde gosterildi. L’Equipe gazetesinin internet sitesinde yer alan acıklamada, "2019-2020 sezonunun yeni formalarını sunmak icin, Turk kulubunun iletişim birimi cok etkileyiciydi. Beş dakikalık videoda, bizi Osmanlı İmparatorluğu’nun kalbine goturuyor. Osmanlı atlıları olan bir Sipahi konvoyu, Konyaspor’un yeni sezon formalarının icinde bulunduğu bir hazineyi Sultan’a goturuyor" ifadelerine yer verildi. Konyaspor Kurumsal İletişim ve Medya Direktoru Huseyin Ekinci konuyla ilgili yaptığı acıklamada 2-3 yıl yıldan bu yana kulube ekstra yuk olmadan Game Of Thrones, La Casa de Papel, Black Mirror gibi populer kulturun onemli projelerini kendi dinamiklerine gore uyarladıklarını belirterek, "Bu sezon Anadolu Selcuklu Medeniyetlerine başkentlik yapmış Konya’yı ve Selcuklu Devleti’nin argumanlarını forma tanıtım filmimizde kullanmak istedik. Karatay Universitesi’nin film platosu ve Zazadin Han’da cektiğimiz Diriliş Konyaspor temalı forma tanıtım filmimizin yine dunyada onemli yayın organlarının analizlerinde ilk sırada yer alması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Konyaspor’un bu alanda ozgun projeler uretmesi diğer takımlarımızı da teşvik etti. Artık kulupler sadece sahada değil sosyal mecralarda da guclu olabilmek icin yoğun uğraş veriyor. Konyaspor olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve kısa film tadında kurguladığımız tanıtımlara inşallah onumuzdeki donemlerde de devam edeceğiz" diye konuştu. İnternethaber