beIN Sports Turk futbolundan cekiliyor mu? Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'tan flaş beIN Sports iddiası gundemi sarstı. beIN Sports cekliyor mu? beIN Sports Turk futbolundan ayrılıyor mu? Detaylar haberimizde. Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'UN beIN Sports'un zarar ettiği icin Turk futbolundan cekilmek istediğini ve Kulupler Birliği'nin toplantıya cağrıldığını acıkladığı iddia edildi. 18 Haziran'da gercekleşecek olan toplantı oncesi sosyal medyada yer alan iddia gundemi sarstı. beIN Sports cekiliyor mu? beIN Sports bırakyor mu? soruları ise internet ortamında araştırılmaya başlandı. Konyaspor'de gercekleştirilen secimli genel kurulda yeniden başkan secilen Hilmi Kulluk'tan flaş bir iddia gundeme geldi. Hilmi Kulluk, Spor Toto Super Lig'in uzun yıllardır yayıncı kuruluş gorevini ustelenen beIN Sports'un radikal bir karar alabileceğinden bahsetti. KONYASPOR'DAN BEİN SPORTS ACIKLAMASI Başkanımız Hilmi Kulluk'un Olağanustu Genel Kurulda delegelerimize hitaben yaptığı konuşma sırasında yayıncı kuruluşla ilgili sarf ettiği sozler farklı bir mecraya cekilmiştir. Konuyla ilgili Başkanımızın yaptığı acıklama şoyledir: “Bugun gercekleştirdiğimiz Olağanustu Genel Kurul'da delegelerimize teşekkur konuşması yaptığım sırada tahmini butce uzerine sorulan bir soru uzerine Beinsports'un en buyuk gelir kalemimiz olduğunu, ancak yayıncı kuruluşun kuluplere taahhudunu ‘odememe talebi' ile karşı karşıya kaldığımızı, bu nedenle Kulupler Birliği'nin bu gundemle başkanları toplantıya davet ettiğini ifade ettim. Konuşmamda harfi harfine soylediğim ve carpıtılan cumlem aynen şoyledir. “Belki oyle bir gun gelecek ki bu gelirler de gelmeyecek. İş daha da kotuye gidecek. Bizim buradaki en buyuk gelirimiz Digiturk şimdi o bile bakın ben BURADAN CIKARIM BELKİ diyor.” Kamuoyunda yer aldığı gibi Beinsports Turk futbolundan cıkmak istiyor şeklinde bir beyanım yoktur. Sadece bizim değil, diğer 18 kulubun en buyuk gelir kaynağı olan Beinsports'un mevcut durum goz onune alındığında boyle bir ihtimali duşunebileceğini ifade ettim. Dolayısıyla genel kurulumuzda Beinsports grubunun bu talebiyle ilgili gercekleşecek olan Kulupler Birliği toplantısından bahsettim. Basına yansıyan tartışmaları takip ediyorum ancak meselenin ozu budur. Soylediklerim ortadadır. Konunun medyada yer aldığı şekilde tartışılması bu konuyu farklı bir şekilde yansıtanların sorunudur.” Kaynak:Futbolarena.com --- Haber videosu (1.29'dan itibaren): __________________