Galatasaray’ın satın alma opsiyonuyla Westerlo’ya kiraladığı Recep Gul, “Avrupa fırsatı cok değerli. Boyle bir fırsat gelince kacırmak istemedim. Elbette zorlukları olacak, ancak futbolda korkuya yer yok. Galatasaray formasını uzun yıllar giymek icin burada kulubumu en iyi şekilde temsil edeceğim” Galatasaray’ın satın alma opsiyonuyla Westerlo’ya kiraladığı Recep Gul, “Avrupa fırsatı cok değerli. Boyle bir fırsat gelince kacırmak istemedim. Elbette zorlukları olacak, ancak futbolda korkuya yer yok. Galatasaray formasını uzun yıllar giymek icin burada kulubumuen iyi şekilde temsil edeceğim” Aslan’ın gelecek vaad eden potansiyellerinden biri olan Recep Gul, Westerlo’da Hasan Cetinkaya’nın ilk transferiydi. Genc futbolcu, tercihini en ufak tereddut yaşamadan verdiğini belirterek, “Daha fazla oynamak ve kendimi geliştirmek istiyordum. Bunu Avrupa’da Belcika gibi dunya futbolunda soz sahibi ulkelerden birinde yapabilecek olmak benim icin cok onemli bir fırsattı. Bu yuzden herhangi bir şuphem olmadan teklifi kabul ettim. Ailemin de benim de isteğim buydu. Ulkemi de Galatasaray’ı da burada en iyi şekilde temsil etmek icin elimden geleni yapacağım” dedi. ‘Taraftara cok teşekkurler’ Recep, Galatasaray taraftarına da teşekkur ederek, “Bana her zaman destek oldular. Şimdi de mesajlarla onların desteğini arkamda hissedebiliyorum. Galatasaray formasını uzun yıllar terletmek isterim. Bunun icin cok calışmam ve burada iyi işler yapmam gerekiyor” ifadelerini kullandı. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Recep Gul: Futbolda korkuya yer yok