A Milli Futbol Takımı’nın savunma oyuncuları Merih Demiral ve Zeki Celik, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde yarın oynayacakları Arnavutluk macı oncesinde dun basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. A Milli Futbol Takımı’nın hazırlıklarını surdurduğu Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncular, umutlu konuştu. Juventus’lu oyuncu Merih Demiral, Arnavutluk ve Fransa karşılaşmalarının onemine değinerek, “Arnavutluk macını alırsak eğer grupta cok iddialı bir hale geleceğiz. Bu iki mac bizim icin cok kritik. Takım icerisinde cok guzel bir hava var. İnşallah oncelikle Arnavutluk macını alıp Fransa macıyla taclandırmak istiyoruz” dedi. ‘Ronaldo, Turk halkını seviyor’ Juventus’un Portekizli futbolcusu Ronaldo ile de iyi bir arkadaşlığının bulunduğunu anlatan Merih Demiral, “Ronaldo ile konuşuyoruz. 2 galibiyet alıp, gittiğimizde beni tebrik etti. ’Hep takip ediyorum’ dedi. Zaten Turk halkını cok seviyor. Aramız cok iyi, cok mutevazı bir insan” şeklinde konuştu. Zeki: Bu macı almamız lazım Kariyerini Lille’de surduren Milli futbolcu Zeki Celik de Arnavutluk macının onemine vurgu yaparak, “Arnavutluk macını kazanmak istiyoruz. Bu macı kazanırsak grubu buyuk olcude tamamlamış olacağız. Fransa ile final macına cıkacağız. Takım icinde de konuşuyoruz ve bunu istiyoruz. Kesinlikle Arnavutluk macını almamız lazım. Fransa macını sonra duşuneceğiz. Arnavutluk, bu macı final olarak goruyor. Son macta İzlanda’yı yenerek hırslandılar. Onları yenerek saf dışı etmek istiyoruz. Sonra Fransa macına motive bir şekilde cıkacağız” dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Merih Demiral: Cok kritik mac