EURO 2020 Elemeleri'nde Arnavutluk'u 1-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nda Cenk Tosun, Merih Demiral ve Cağlar Soyuncu, galibiyeti değerlendirdi. A Milli Takımımızın Arnavutluk'u 1-0 mağlup ettiği mucadelede yıldızlaşan isimlerden Merih Demiral, karşılaşmanın ardından acıklamalarda bulundu ve Barış Pınarı Harekatı'ndaki Mehmetciklerimize mesaj yolladı. Uzuntulu olduğu gozlenen Melih, "Toplam 17 şehidimiz varmış, hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Butun askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Ulkemizin durumunun farkındaydık, askerlerimizi ve milletimizi bir nebze mutlu ettiysek, ne mutlu bize. İnşallah Fransa macından puan veya puanlarla doneceğiz. Avrupa Şampiyonası'na katılacağız. Kimsenin şuphesi olmasın" ifadelerini kullandı. CENK TOSUN: OLUM KALIM MACI GİBİYDİ dakikada attığı golle A Milli Takımımıza, Arnavutluk karşısında galibiyeti getiren Cenk Tosun acıklamalarda bulundu. "Her şey bizim elimizde." diyen Cenk Tosun, "Bizim icin olum kalım macı gibiydi. Cok sevincliyiz, mac icinde de golden sonra cok sevindik ama haberlerden haberdar değildik. Soyunma odasında cok uzulduk. Sivil şehitlerimiz varmış. Hepsine Allah rahmet eylesin. Askerlerimizin her zaman yanındayız. Alınlarının akıyla bu operasyondan cıkacaklar. Cok uzgunuz. Herkese teşekkur ediyorum." dedi. CAĞLAR SOYUNCU: BİZ DEĞİLİZ, ASKERLERİMİZ ONEMLİ A Milli Takımımızın Arnavutluk'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Cağlar Soyuncu acıklamalarda bulundu. Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan askerlerimizin daha onemli olduğunu soyleyen Cağlar, "Bugun bizler onemli değiliz, askerlerimiz onemli. Bizimkiler gelip gecici. Maalesef şehit olan askerlerimiz var, hepsine Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine başsağlığı diliyorum. Onların orada ne yaptığı daha onemli bizim icin. Gerisi cok onemli değil, futbol bu, yenersin, yenilirsin. Her şeyden onemlisi askerimiz bizim" film onerileri ekşi ifadelerini kullandı. DENİZ TURUC: FUTBOLDAN DAHA ONEMLİ ŞEYLER VAR A Milli Takımı'nın oyuncusu Deniz Turuc, 1-0'lık Arnavutluk galibiyeti sonrası basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Futboldan daha onemli şeylerin olduğunu vurgulayan Turuc, cok onemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizim icin futboldan daha onemli şeyler var. Futbolla da onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Onların gozyaşı bizim gozyaşımızdır. Futbola gelirsek, son dakikada gol geldi. Bazı maclarda istediğin performansı ortaya koyamasan bile 3 puan cok onemlidir. 3 puan aldığımız icin cok mutluyuz. Cok onemli bir 3 puandı. Hedefimize gittikce yaklaşıyoruz henuz varmadık. Ancak Allah'ın izniyle hep beraber hedefimize ulaşacağız" diye konuştu. __________________