Hilton Baku’de Operasyonlardan Sorumlu Direktor olarak gorev yapan Tolga *****, Hilton ParkSA İstanbul otel mudurluğune atandı.

16 yıldan bu yana Hilton Worldwide otelleri bunyesinde yer alan ve son olarak Hilton Baku-Azerbaycan, Operasyonlar Direktorluğu gorevini yuruten Tolga *****, İstanbul’daki Hilton ParkSA Otel Mudurluğu'ne atandı.
Gorevi, 2012 yılından bu yana Hilton ParkSA’da otel mudurluğu gorevini surduren Elif Yazoğlu’ndan devralan Tolga *****, “Tum Hilton Worldwide otelleri gibi misafirlerine olağan ustu bir konaklama deneyimi yaşatan, İstanbul’un en gozde otellerinden Hilton ParkSA’da gorev yapacak olmak heyecan verici. Deneyimli bir ekiple bircok onemli projede yer alacak olmaktan dolayı cok mutluluyum. Benden once bu gorevi yuruten Elif Yazoğlu’na teşekkur ediyor ve yeni gorevinde başarılar diliyorum” dedi.

Hilton ParkSA’daki otel mudurluğu gorevini Aytan’a devreden Elif Yazoğlu ise kariyerine yine Hilton Worldwide bunyesinde devam edecek. Yazoğlu, yeni donemde iki otelden birden sorumlu olarak, Adana HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinin Genel Mudurluğu gorevini ustlenecek.

Hilton Worldwide Turkiye Ust Sınıf Oteller Ulke Muduru Armin Zerunyan atamalara ilişkin yaptığı acıklamada ‘’Tolga ***** ve Elif Yazoğlu uzun yıllar Hilton Worldwide bunyesinde değerli gorevlerde bulundu. Birikimleri ve tecrubeleri sayesinde yeni gorevlerinde de cok başarılı olacaklarına inanıyor ve kendilerine başarılar diliyorum. Hilton ParkSA Otel Muduru Tolga *****, gelecek donemde hayata gecireceği yeni projelerle Hilton ParkSA’nın İstanbul’un değerli bir oteli olarak başarısını surdurecektir. Aynı şekilde, Elif Yazoğlu da gorev yapacağı Adana HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinde en ust duzey Hilton kalite ve konforunu konuklarımıza sunmaya devam edecektir.’’ değerlendirmesini yaptı.

Ege Universitesi’nden mezun olan *****, otelcilik kariyerine 1998’de, yonetici adayı olarak başladığı Hilton İzmir’de adım attı. Tolga *****, bu sure icinde Hilton İzmir ve Adana HiltonSA otellerinde Yiyecek & İcecek Mudurluğu ve Operasyon Direktorluğu gibi ceşitli gorevler ustelendi. ***** 2011’den bu yana Hilton Baku’de Operasyonlardan Sorumlu Direktor olarak gorev yapıyordu. Tolga ***** Hilton ParkSA’daki yeni gorevine Eylul 2014 itibariyle başladı.

KAYNAK