Antalya turizmine sezon boyunca muhteşem gosteriler sunan Art Event Grup, Antalya Rus Kultur ve Dayanışma Derneği ile ortaklaşa duzenlediği sezon sonu galası izleyenleri buyuledi. Dev gosteri kadrosunun sergilediği dunya danslarını izleyen konuklar, gecenin sonunda ekibi ayakta alkışladı.

Dansın, muziğin, ilizyonun, akrobasi gosterilerinin en profesyonel ekiplerce sergilendiği geceye, Buyukşehir Belediyesi Kultur Daire Başkanlığı yetkilileri, turizm yatırımcıları, otel yoneticileri ve Rusya Konsolosluğu uyelerinin yanı sıra cok sayıda davetli katıldı. 12 burcun kostumlerini giyen gosteri ekibiyle karşılanan konuklar, gala salonuna gecmeden once uzun sure burclarla fotoğraflar cektirdi.
Sunuculuğunu da Art Event Grup Yonetim Kurulu Başkanı Ferit Genco Tuncay’ın yaptığı gecede ilk olarak Art Event Grup Yonetim Kurulu Başkanları Turgay Kındam ile birlikte gosteri oncesi, Crystal Hotels, Maxx Royal Hotels,Titanic Hotels, Wow Otelleri gibi bir cok onemli otel yoneticilerinin de aralarında bulunduğu 80 kişiye teşekkur plaketi takdim etti. Plaket torenin ardından, tiyatro ve modern dansı birlikte kurgulayan Todes-Attentio ve Yetenek Sizsiniz yarışma programına katılan Light Balance’ın da yer aldığı 15 dans, ilizyon ve akrobasi grubunun sahne aldığı gosteride 27 farklı koreografide 200 kişilik dev kadro izleyenleri buyuledi.
Turizmde sezon sonu galası olarak anılan bu ozel gecede, Haşim İşcan Kultur Merkezi'ne gelen konuklar unutulmaz bir gece yaşadı. Yaklaşık 3 saat suren gosteride, araya giren esprili gostericilerle zaman zaman gulumseyen konuklar, izleyicilerin arasına karışan ve birden bire şova dahil olan opera sanatcılarıyla da şaşkınlık yaşadı. Tehlikeli gosterilerde heyecanı doruklara cıkartan, ilizyon gosterileriyle de konukları şaşırtmayı başaran ekip, izleyiciden tam not aldı.
Gecenin finalinde ise ozel tasarlanmış kıyafetlerle izleyicilerin olduğu bolume gecen 200 kişilik gosteri ekibi tempo tutarak, adeta festival havası yaşattı. Tek tek anons edilen gruplar sahnede yerini alırken, gecenin finalinde patlatılan konfetiler ile Antalya turizmine yakışan bir sezon finali gercekleştirildi.

KAYNAK