Ben Filipinler cumhuriyeti vatandaşı bir bayanla evliyim temmuz ayı icerisinde Filipinlere gideceğim orada uzunca bir sğure kalmayı planlıyorum
bu konunun amacı oncelikle kendime yol arkadaşı arıyorum ve tabi filipinlerin esrarengiz tarih ve kulturunu gostermek.
Bazı bilgiler vereyim, Filipinler guneyasyada bir ada cumhuriyeti ve 7107 adadan oluşur ortalama nufusu 100 milyondur ve bu 100 milyon insan 300 bin km karede yaşamaktadır tipik bir uzakdoğu ve tropikal ulke olmasına rağmen diğer ulkelerden belirgin derecede farklşı ozellikleri vardır
seyehat bilgilerine geceyim
ucak bileti gidiş donuş olmak uzere 700 euro ( firmaya gore değişiklik gosterebilir en yuksek 800 euro diyelim)
pasaport ucreti: 1 yıllık harc bedeli ve yeni pasaport cuzdanıyla birlikte 135,20 + 72 = 207,20 tl
21 gunluk vizesiz giriş veriyor filipinler hukumeti ancak bu sure uzatılabiliyor
Yolculuğumuz temmuz ayı icersinde olucak ben gec doneceğimden seyahat suresi dolan geri donucek benim size orada vereceklerim gezilecek yerleri belirticem rehbersiz gezi kendiniz oğrenerek eğlenecek ve gezeceksiniz bir cok adaya gidilecek varoşlar gorulecek isteyen dalış yapacak en ucuz pansiyonlarda konaklanacak (ki) eğlenmeye alışverişe ve yemeğe icmeye daha cok vakit ayrılacak