Divan Grubu duzenlediği bir etkinlikle, yurtdışındaki ucuncu oteli olan Divan Suites Batumi’yi tanıttı. Gemikaya Holding’in Baku’de yatırımını gercekleştirdiği Divan Express Baku Oteli’nin ardından işbirliklerini surdurerek hayata gecirdikleri Divan Suites Batumi oteli, “Divan Suites” markalı ilk otel olma ozelliğini de taşıyor. Tanıtım kokteyli, 1956 yılında Taksim’de acılan ve ilk yerli otel zincirinin başlangıcı olan Divan İstanbul’da gercekleştirildi.
Divan Grubu, yurtdışındaki ucuncu oteli ve Divan Suites markalı ilk oteli Divan Suites Batumi’yi duzenlenen bir kokteylle misafirlerine tanıttı. Turk Hava Yolları işbirliği ile acentelere yonelik olarak duzenlenen kokteylin acılış konuşmasını Divan Otelleri ve Restoranlarından sorumlu Genel Mudur Yardımcısı Richard Appelbaum gercekleştirdi. Acılış konuşmasının ardından Divan Suites Batumi Otel Muduru Bulent Suzer, yeni acılan otel ile ilgili bir prezentasyon gercekleştirdi.
Bulent Suzer konuşmasında, Divan Suites Batumi’nin hizmete girmesinin Batum şehri icin onemine dikkat cekti. Suzer ayrıca, “Divan Suites Batumi, tarih ve kulturun kesişme noktası olarak adlandırılabilecek Batum’a yuksek standartlı hizmet anlayışını getirmiştir.” diye ekledi.
Prezantasyonun ardından Acara Bolgesi Batum Turizm Departmanı Reklam ve Pazarlama Muduru Tamar Mgeledze, otelin konumlandığı Acara bolgesini tanıtan bir prezantasyon gercekleştirdi. Prezentasyonların ardından son olarak, Turk Hava Yolları Batum Genel Muduru Deniz Oztırpan soz aldı.
Hediye cekilişiyle renklenen kokteylde, kazananlara Divan Suites Batumi’de konaklama, THY gidiş – donuş ucak bileti, Puri Spa hediye ceki ve iki gunluk Batum turu gibi surprizler de sunuldu.
KAYNAK