Yapılan secimlerde rekor oyla Ukrayna Devlet Başkanı secilen Vladimir Zelensky, soluğu Bodrum'da aldı.

Secime kısa bir sure kala adaylığını ilan eden ve yuzde 73 gibi rekor bir oyla Ukrayna Devlet Başkanı secilen komedyen Vladimir Zelensky, iki gunluk tatil icin ailesiyle birlikte Bodrum'a geldi.

‘’FESTİVAL İCİN COCUKLARIMI TURKİYE’YE GOTURUYORUM’’
Secim vaadinde şeffaflık sozu veren Zelensky, Facebook sayfasından, ''Acık olmaya soz verdim. Cocuklarımı festivale katılmaları icin Turkiye'ye goturuyorum'' diye mesaj attı.
Vladimir Zelensky'nin bu mesajı uzerine bazı Ukraynalılar tepkisini dile getirdi. Lujo Hotel'de 30 Nisan'da başlayıp 7 Mayıs'a kadar devam edecek festivalin kişi başı bin 500 euro maliyeti olduğunu belirten Ukrayna vatandaşları, Fcebook'ta tepkilerini dile getirdi.

BAZI UKRAYNA VATANDAŞLARI TEPKİ GOSTERDİ
Festivale katılanların konserlere ve etkinliklere katılım taahhudunde bulunduğu belirtilirken, her bir konserin bilet fiyatının 40 euro ile 350 euro arasında değiştiğine dikkat cekildi. Facebook'tan Vladimir Zelensky'nin mesajına yorum yazan bazı Ukraynalılar, ''Calışmaya başlaması gerekiyordu. Dışarı cıkıp insanların dertlerini dinlemeli, gazetelere demec vermeli ve halkın Paskalya bayramını kutlamalıydı.'' ifadelerini kullandılar

turizmguncel