Semerkand TV yeni yayın donemine yine birbirinden guzel programlarla girdi. İşte size cocuklarında yer aldığı yeni programların isimleri...

Semerkand Tv Yeni Yayın Donemi'ne yeni programları ile başlıyor.

Cocuklar "Benim Televizyonum" Sizin İcin...

Yeni yayın doneminde; cocukları hem eğlendiren, hem duşundurup, hem oğreten keyifli bir program Benim Televizyon, cocuklar icin ekrana geliyor.

Catpat profesor deneyler yaparken, Mesnevi'den hikÂyeler ile guzel oğutler alıyor, donme dolap ile hem eğleniyor, hem yetenekler sergiliyor, hem de sohbet ediliyor.

Cocuklar, BENİM TELEVİZYONUM sizin icin yeni yayın doneminde hafta ici her gun saat 10.00'da Semerkand Tv'de ekrana geliyor.

Saadet Asrı ve Merak Edilenler "Saadet Asrından Yansımalar"da!

-Efendimiz'in(s.a.v) dunyayı şereflendirmelerinden, ahirete intikal etmelerine kadar gecen surede yaşananlar ve meydana gelen onemli hadiselerin ve Peygamber Efendimiz(s.a.v) ve Sahabe-i Kiram'ın kutlu hayatlarından, nadide ornekler Saadet Asrından Yansımalar programında yer alıyor.

Mikail Şimşek ve Siraceddin Onluer'in sohbeti ile Perşembe akşamları saat 20.30'da ekrana gelecek program "Saadet Asrından Yansımalar"ı kacırmayın.

Yazı Mutfağı'nda Kitaplar Hakkında Bilgileneceksiniz

Onemli olan kitabın okunma suresi değil yazılma suresidir cumlesini coğunuz duymuşsunuzdur. İşte "Yazı Mutfağı" programı tam size gore. Bu programda, yazarlar ve editorler, kitapları, dergileri ve yayıncılığın detaylarını anlatıyor. Yayıncılık uzerine keyifli sohbetlerin yapıldığı program Yazı Mutfağı, İbrahim Baran'ın sunumu ile Perşembe gunleri canlı olarak saat 16.00'da ekrana geliyor.

"Konuştukca" Dini Meseleleri ve fıkhi Konuları titizlikle Ele Alıyor

Dini meseleleri, fıkhi konuları, kafa karıştıran soruları Ali Sozer ve Huseyin Okur ilmi bir titizlikle Konuştukca'da ele alıyor.

Konu ile ilgili roportajların da ekrana geleceği programda, konuştukca oğreneceğimiz, konuştukca idrak edeceğimiz pek cok onemli mesele işleniyor.

Konuştukca, Ali Sozer ve Huseyin Okur'un sohbeti ile Cuma gunleri saat 16.00'da canlı yayın ile ekrana geliyor.