2. olağan genel kurulunu Ankara Anemon Hotel ‘de gercekleştiren Turizm Otel Yoneticileri Derneği (TUROYD) Başkanlığı’na yeniden Ali Can Aksu secildi.

Turkiye’nin dort yanından geniş katılım ile gercekleşen genel kurulda konuşan Ali Can Aksu sozlerine genel kurula katılan tum uyelere teşekkur ederek başladı. Aksu “Uc yıldan beri otel yoneticileri ve profesyonel otel temsilcileri olarak TUROYD catısı altında buyuk adımlar attık. Ozellikle Turk turizmi’nin tanımına yonelik yapmış olduğumuz bolgesel faaliyetlerde, bolgenin gelişimine ciddi katkı sağladık. Bu yeni donemde turizm bakanımızın sektorun icerisinden gelmiş olması, aynı dili konuşuyor olmamız geleceğe umitlerimizi arttırmıştır.” dedi. Secilen yeni yonetim kurulu ve bolgesel yurutme kurul başkanlıkları’nın onumuzdeki donemde etki yaratan calışmalara imza atacaklarını belirten Aksu, uye sayısı olarak yurt ici ve dışında artış kaydettiklerini ve bu sayede sektorde soz sahibi olarak turizm politikalarında etkin rol oynamaya başladık dedi.
“Şahsım ve yonetim kuruluma adına bize duyduğunuz guvene layık olmaya calışacağız.” diyerek sozlerini tamamladı.
21 asil 21 yedek uye ile divan kuruluna sunulan yonetim kurulu listesi coğunluk kararı ile onaylandı. Turoyd’un yeni Yonetim Kurulu listesi ise şu isimlerden oluşuyor.

TUROYD YONETİM KURULU

Ali Can AKSU
Yon. Krl. Başkan
Savaş COLAKOĞLU
Yon. Krl. Başkan Yrd
Ertuğrul UZAK
Yon. Krl. Başkan Yrd.
Burcak ATAK
Genel Sekreter
Binali KILIC
Sayman
Aykut BAKAY