Hilton Dalaman Sarıgerme Genel Muduru Tunc Batum, otelde konaklayan misafirlerin acentesiz ve rehbersiz tura cıkarıldığı iddialarına yanıt verdi.

Hilton Dalaman Sarıgerme’nin Genel Muduru Tunc Batum, otelde konaklayan misafirlerin acentesiz ve rehbersiz tura cıkarıldığı iddialarına yanıt verdi.
TurizmGuncel’e acıklama yapan Batum, ‘’Biz iki ortaklı bir şirketiz. Yurt dışındaki ayağımızın ozel ‘top VIP’ misafirleri icin yapılmış bir gezi. Bu misafirler otelde konaklayan sıradan misafirler değil. Orayı gormek istediler. Bu ziyaret karşılığında para alınmadı, herhangi bir gelir elde edilmedi.’’ dedi.

''HAKKANİYETLİ DEĞİL''
Otelde konaklayan misafirler tura gitmek istediğinde anlaşmalı oldukları tur acentesini kullandıklarını kaydeden Tunc Batum, ‘’Otelinize gelmiş yonetim kurulu uyelerini veya onların ‘top VIP’ misafirlerini herhalde acentenin aracıyla gondermezsiniz’’ dedi. Batum ‘kacak tur’ haberini hakkaniyetli gormediğini ifade etti.

''TENEZZUL ETMEYİZ''
Ozel muşteriler icin yapılan o geziden herhangi bir gelir elde edilmediğini yineleyen Tunc Batum, ‘’Burada kendimizi riske atacağımız bir gelir veya ciro yok. Buna tenezzul edecek bir otel değiliz. Bazı tesislerin bunu kar amacıyla yapmasıyla, bizim cok ozel misafirlerimizi gezdirmemiz aynı şey değil.’’ ifadelerini kullandı.

turizmguncel