Spor Toto 1. Lig'de gecen hafta evinde Altınordu'yu 1-0 yenip 46 puanla liderliğini surduren Denizlispor yarın son haftaların formda ekibi Eskişehirspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eskişehir Yeni Stadı'nda Tugay Kaan Numanoğlu'nun duduk calacağı musabaka saat 19.00'da başlayacak. Yeşil-siyahlılarda kart cezalıları orta saha Deniz ve defans oyuncusu Alperen'in yanı sıra tedavisi suren Himmet forma giyemeyecek. Ege ekibinde Perşembe gunku idmanda sol ayak bileğinden sakatlanan Recep Niyaz'ın durumu ise mac saatinde netleşecek. Cezasını tamamlayan kanat oyuncusu Ziya ve ulkesi Nijerya'dan donen golcu Kehinde gorev verilmesi durumunda Eskişehirspor macında sahadaki yerlerini alabilecek. Teknik direktor Yucel İldiz cok zorlu bir maca cıkacaklarını soyledi. Eskişehirspor'un evinde kolay puan vermediğini hatırlatan İldiz, "Rakibimize cok saygı duyuyoruz. Oldukca cekişmeli, heyacan dolu bir karşılaşma oynayacağız. Lider bir takımız ve aradaki puan farkının kapanmasını istemiyoruz. Takımıma guveniyorum, Denizli'ye mutlu doneceğiz" ifadelerini kullandı. İSİM SPONSORLUĞU TAMAM Super Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Denizlispor Abalıoğlu Yağ firması ile 13 maclık forma ve goğus sponsorluğu anlaşmasına varırken, kulubun isminin de Abalı Denizlispor olacağı oğrenildi. Abalıoğlu Yağ Yonetim Kurulu Başkanı Baha Abalıoğlu yaptığı acıklamalada, "Her sezon elimizden geldiğince destek olduğumuz Denizlispor, bu sezon cok farklı bir ivme yakaladı. Maclarımızı gururla takip ediyoruz. Bu yıl da kulubumuze elimizden gelen desteği vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Denizlispor Başkanı Ali Cetin, "Baha Abalıoğlu Bey'in nezdinde Abalıoğlu ailesine, Denizlispor'a yapmış oldukları destekleri icin cok teşekkur ediyorum. Desteklerinde en buyuk payı Denizlispor'a ayıran Abalıoğlu ailesi gercek bir Denizlispor sevgisi ortaya koymuştur" diye konuştu. DHA __________________