Karabukspor Tutulmuyor!
Futbol0 Mesaj
●77 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Karabukspor Tutulmuyor!
-
14-10-2019, 18:36:19Kayıtlı ÜyeBank Asya 1. Lig'de sahasında konuk ettiği Konyaspor’u 4-1 mağlup ederek sahasındaki yenilmezlik serisini surduren Karabukspor en yakın takipcilerine 13 puan fark attı. Kardemir Karabukspor Teknik Direktoru Yucel İldiz, ilk yarının başında istedikleri oyunu sahada sergileyemediklerini ancak Konyaspor ile başa baş bir oyun sergilediklerini belirtti. İldiz, ''Devre arasında arkadaşlarımızla soyunma odasında konuştuk. Kaliteli bir takım olduğumuzu ve Konyaspor'u da yenebileceğimizi soyledim. Karşılaşmanın ikinci yarısı Karabukspor gibi oynadık ve amacımıza ulaştık. Muhteşem bir atmosferimiz var. Camia olarak kenetlenmiş durumdayız ve artık onumuzde yalnız 10 macımız kaldı. Hedefimize adım adım ilerliyoruz'' diye konuştu. Takım kaptanı Bulent Bal ise, ilk yarı biraz zorlanmamıza rağmen ikinci yarı yediğimiz gol sonrası kendimize geldik. Beraberlik golunun ardından etkili ve tecrubeli oyunumuz ile stadı dolduran muhteşem taraftarımızın desteği sonrası galip gelmesini başardık. Bizim icin cok onemli bir mactı. Bunu aldık şimdi onumuzdeki diğer maclara bakıyoruz'' ifadesini kullandı. Diğer yandan mac sonrası Karabuklu futbolcular galibiyeti taraftarlar birlikte kutlayarak saha ortasında şampiyonluk şarkıları soyledi. Kaynak:BankAsyabirincilig __________________