Bank Asya 1. Lig'de mucadele eden Boluspor'da, kaybedilen Samsunspor macının ardından futbolculara 5'er bin lira ceza verildi.. Boluspor Yonetim Kurulu tarafından yapılan yazılı acıklamada, futbol takımının son haftalarda skor anlamında başarılı sonuclar alamadığı ifade edilerek, ''Bu sebeple cok uzgunuz. Alınan bu ic saha yenilgisi sebebiyle takım oyuncularımıza 5'er bin liralık ceza yaptırımı uygulanmıştır. Kamuoyuna belirtmek isteriz ki; yonetim kurulumuz ve futbol takımımız ligin son macının son dakikasına kadar azimle hedefine yuruyecektir'' denildi. -''YONETİM, AYDOĞANLI'YA SAHİP CIKTI'' Boluspor Yonetimi, Pazar gunu sahasında Samsunspor'a 2-0 kaybeden Boluspor'un taraftarlarının, istifaya davet ettiği yonetici Recep Aydoğanlı'ya da sahip cıktı. Acıklamada, şunlar kaydedildi: ''Başarısız sonuclardan sonra gerek yonetim kurulumuzun gerekse teknik heyet ve futbol takımının eleştirilmesini doğal buluyoruz. Ancak, yapılan davranışların eleştiri sınırını aşmamasını ve kişilik haklarına saldırı teşkil edecek boyuta ulaşmamasını diliyoruz. Bu sebeple belirtmek isteriz ki, en son oynanan Samsunspor karşılaşmasında tribunlerden yoneticimiz Sayın Recep Aydoğanlı hakkında yapılan olumsuz tezahuratı tum yonetim kurulumuza yapılmış kabul ediyoruz. Ortaya cıkan olumlu veya olumsuz her turlu sonuctan tum yonetim kurulumuz sorumludur. Yukarıda belirttiğimiz gibi biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve son ana kadar hedefimize yurume azmindeyiz. Ayrıca son Samsunspor karşılaşmasında ozellikle misafir takım seyircilerinin centilmenliğe aykırı ve kışkırtıcı davranışları sebebiyle istenmeyen hadiseler meydana gelmiş ve bazı taraftarlarımız ile guvenlik gorevlileri karşı karşıya gelmiştir.'' -''BOLUSPOR TARAFTARI EN CENTİLMEN TARAFTAR'' Boluspor taraftarının ulkenin en centilmen taraftarı olduğunu ifade edilen acıklamada, şoyle devam edildi: ''Taraftarımız bu ozelliliği ile guvenlik guclerine de her zaman yardımcı olmuştur. Aynı şekilde kamunun esenliğini sağlamak icin vucutlarını ve hayatlarını siper eden guvenlik gorevlilerine de teşekkuru bir borc biliyoruz. Ancak tum guvenlik guclerini kapsamamakla birlikte, munferiden bazı kolluk gorevlileri orantısız guc kullanımında bulunmaktadır. Bu davranışlar ise olayların kat be kat buyumesine sebep olmaktadır. Biz bu tip olumsuzlukların onlenmesi icin uzerimize duşen her turlu gorevimizi yapmaya hazırız. Kulup yonetimi, taraftar ve guvenlik gucleri işbirliği ile karşılaşılan olumsuzlukların giderileceğini ve ulkemizde zaten ornek teşkil eden kentimizin bu konuda daha ust duzeye cıkacağına inanıyoruz. Alınan olumsuz sonuclara rağmen puan tablosundaki durumumuz halen hedefimize ulaşabileceğimizi gostermektedir. Tum kent ve spor camiamızı son macın son dakikasına kadar bizimle birlikte hedefe yurumeye davet ediyoruz.'' Kaynak:Ajansspor __________________