Manisaspor Teknik Direktoru Reha Kapsal, ligde kalan 11 macın hepsine final gozuyle baktıklarını ve Manisa'daki musabakalarda taraftar desteğine ihtiyac duyduklarını soyledi. Kapsal ile futbolcular Isaac, Simpson, genel menajer Oner Karalar ve yoneticiler, Manisa Lisesi spor salonunda, oğrencilerin duzenlediği sohbet toplantısına katıldı. Teknik direktor Kapsal ile futbolcular, pazar gunu yapılacak Denizlispor macının onemine dikkat cekerek, tribunlerin dolmasını istediler. Manisaspor'un ligde kalacağını, bunu da taraftarların desteği ile başaracaklarını soyleyen Reha Kapsal, ''Lig sonuna kadar 11 final macımız var. Her mac bizim icin değerli ve kendi sahamızda oynayacağımız tum maclarda tribunlerin dolmasını istiyoruz. 12. adamın gucune ihtiyacımızın olduğunun bilinmesini istiyoruz'' dedi. Diğer yandan yoneticiler, okullara dağıtılmak uzere Milli Eğitim Mudurluğu İl Lig Heyeti Başkanı Omer Şenay'a 2 bin 500 adet bilet hediye etti. Yonetim kurulu, ayrıca Diyarbakırspor macında davulları ile takıma destek veren Ali Rıza Cevik İlkoğretim Okulu oğrencilerine de teşekkur ederek, Denizlispor macına davet etti. Kulup başkanı Kenan Yaralı, Denizlispor macından da 3 puanla ayrılarak ligdeki tehlikeli bolgeden biraz daha uzaklaşmak istediklerini belirterek, ''Denizlispor onunde taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Tribunlerin doldurularak takıma destek olunmasını bekliyoruz'' diye konuştu. Manisaspor takımı yarın Buyuk Saruhan Otel'de kampa girecek. Kaynak:Ajansspor __________________