Rıza Calımbay ' Maalesef hoş olmayan gunler geciriyoruz '
Futbol0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Rıza Calımbay ' Maalesef hoş olmayan gunler geciriyoruz '
-
14-10-2019, 18:34:54Kayıtlı Üye"Maalesef hoş olmayan gunler geciriyoruz. Youla'nın kadro dışı kalma surecinden once, kendisi parasını alamadığını Antalya'ya gelmek istemediğini soyledi. Halbuki kendisi odemelerini tam almaktadır. Ardından sakat olduğu icin gelmek istemediğini belirtti, sakatlığı da bulunmamakta. Biz kendisiyle konuştuk hala ısrar edince durumu yonetim'e bildirdik. Yonetim de kadro dışı bıraktı. Bu cok doğru alınmış bir karardır. Antalya macı icin Youla'ya "forvetimiz yok bu macta sana guveniyoruz, Diyarbakır macını unut" dedik ama o, Antalya macında kendini affettirmek yerine maca gelmemeyi tercih etti. Ama burası Eskişehirspor kulubu olduğunu unuttu. Yaptığı takım arkadaşlarına,camiaya ve taraftara ihanettir. Taraftarlarımız bu şekilde davranan hic bir kişiye de prim vermemelidir. Youla gecen sene oynadığı maca gore para alırken, bu sene garanti para almaktadır. Farkı siz gorun. Bu seneki Youla ile gecen seneki Youla arasıdna dağlar kadar fark var. Bundan once de buna benzer disiplinsizlikleri olmuştu fakat biz bunları bir şekilde tatlıya bağlayıp kimsenin zarar gormemeisni sağlamıştık. Ama bu bardağı taşırdı. Gazetede gecen acıklamaları okudum. Ama bu tur lafları Youla'nın soylediğine inanmıyorum. Yazar ile de goruştum, Youla'nın bunları soylediğini ispat edemiyor. Ben de bu yazı uzerine dava actım. Hukuki surec sonunda belli olacak. Menajerler Youla'nın kadro dışı kalacağını oğrendiğğinde "bunu acıklamayalım biz onu hemen satalım" dediler.. Boyle birşey mumkun mu, hic olur mu. İstedikleri olmayan menejerlerin bu tur acıklamaları yazdırdığını duşunuyorum." Devre arasında transfer duşuncelerini sorduğumzu Rıza Hoca, bu konuda da şunları soyledi: "Bu sezon yabancı transferi yapmayan tek takımız, eğer butcemize de uygun olursa, duşunduklerimizden bir tanesini iyi bir yabancı transferi ile gercekleştirmek istiyoruz. Forvete 2, sol acık/hucum pozisyonuna 1, ve lider konumunda orta sahaya da bir oyuncu duşuncemiz var. Batuhan konusunda calışmamız devam ediyor. Bir kac gune kadar ne olacağı belli olur" Burak konusuna da değinen Rıza Hoca şunları soyledi "Burak'in Fenerbahce macından sonra soyledikleri yanlış anlaşıldı. Eğer Burak'ın, sanıldığı gibi, duşunceleri olsaydı zaten macta oynamak istemezdi. Tam aksine kendisi bana gelerek, "hocam sakın kiralık oyuncusuyum diye duşunmeyin, Fenerbahce macında oynamak istiyorum" diye geldi, ve o macta da oldukca hırslı oynadı ve , cabası sonucu macı da sakat tamamladı." "Taraftarımızdan tek ricam, takıma, oyuncularına sahip cıksınlar, bu desteği kesmesinler. İkinci yarı cok iyi bir takım seyredeceğiz " __________________