Orhan Şam'a Teklif yok
Futbol0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Orhan Şam'a Teklif yok
-
14-10-2019, 18:34:03Kayıtlı ÜyeGenclerbirliği Kulubu Menajeri Cem Onuk, Galatasaray ile Orhan Şam veya başka bir futbolcuyla ilgili anlaşmanın soz konusu olmadığını soyledi. Konuyla ilgili AA muhabirine acıklama yapan Onuk, Alparslan Erdem’in transferi sonrasında bazı senaryolar ortaya atıldığını anlatarak, şoyle konuştu: "Orhan Şam veya başka bir oyuncuyla ilgili Galatasaray ile anlaşma olmamıştır. Alparslan’ın alımı sonrasında, ’sezon sonunda Galatasaray’a şu oyuncu soz verildi’ gibi laflar dolaşıyor. Kesinlikle boyle bir olay yoktur. Serkan Calık ile ilgileniyoruz, ancak şu ana kadar bir anlaşmaya varamadık. Galatasaray, bizden Mustafa ve Aykut’u istemiş. Boyle bir şey yok. Orhan Şam, ne devre arasında, ne de sezon sonunda Galatasaray’a gidecek. Transfer sezonunda boyle şeyler olabilir." ORHAN’IN GORUŞLERİ Genclerbirliği’nin başarılı sağ beki Orhan Şam da kendisiyle ilgili transfer dedikoduları icin "Bana veya menajerime doğrudan gelen bir teklif yok" dedi. Her iki kulubun goruşebileceğini ifade eden Orhan, "Şu ana kadar bana ve menajerime bir teklif yapılmadı. Ben sadece tatilde teknik direktorumuzun bana verdiği programı uyguladım. Transferle hic ilgilenmedim" şeklinde konuştu. Fanatik __________________