İki devlet bir millet olarak tum dunyaya Turkluğun cihetlerini duyuran Azerbaycan ve Turkiye tarihin hicbir doneminde ayrılmadı.
Barış Pınarı Harekatı'nda Azerbaycan vatandaşları ve toplumun onde gelen sanatcı, kanaat onderleri de harekata destek mesajlarını iletiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gonuller bir kez daha fetih eden Azerin, “Sizleri Baku'den selamlıyorum. Diyeceksiniz ki gecenin bu vaktinde ne oldu da Diyeceğim ki tum kalbimle son nefesime kadar Mehmetciğimizi, Turk silahlı kuvvetlerimizi, Barış Pınarı Harekatımızı Turkiyemizi desteklemek istiyorum ve sesimizi duyurmak istiyorum. Goruyorsunuz, bayraklarımız yan yana Turkiye ile Azerbaycan arasında hicbir fark yoktur. Orası da bizim vatanımızdır, Azerbaycan'da bizim vatanımızdır. Bayraklarımız nice yıllar yan yana dalgalanacak ve tam desteğimizi Turkiye'miz olacak ve son nefesimize kadar Turkiye diyeceğiz. Peygamber ocağı olan Mehmetciğimizi destekleyeceğiz. İnşallah bir hedefimiz var ‘Turan, Kızıl Elma'” ifadelerini kullandı.