Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devam eden Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Almanya Başbakanı Angela Merkel ile goruşme gercekleştirdiğini duyurdu.
Erdoğan, "Sayın Merkel'le goruştuk. 'Teror orgutunu NATO'ya aldınız da haberimiz mi yok. Bizden yana mısınız, teror orgutunde yana mısınız?' dedik. " diye konuştu.
[h=3]Erdoğan acıklamasında şunları soyledi:[/h] Barış Pınarı Harekatı başladıktan sonra ulkemiz icinde ve uluslararası alanda kimlerin nerede durduğunu gorduk. Bu operasyonu işgal olarak tanımlayarak şuurunu kaybetmiş ulkeler cıktı. Ekonomik yaptırımlar ve silah ambargosuyla tehdit edenlere rastlıyoruz. Her şeyden once bu konunun oneminin hala anlaşılamadığını goruyoruz.
[h=3]"TEROR ORGUTUNU NATO'YA ALDINIZ DA HABERİMİZ Mİ YOK"[/h] Merkel'e de soyledim; 'Bunu nasıl izah edeceksiniz' dedim. 'Biz sizinle NATO'da muttefik miyiz, değil miyiz? Teror orgutunu NATO'ya aldınız da bizim mi haberimiz yok' dedim. Bizden yana mısınız, teror orgutunde yana mısınız? Teror orgutunun yanında yer alıyorsunuz. ABD 30 bin TIR arac, gereci teror orgutune gonderiyor. Biz şu anda Suriye'de niye varız? Rejim teroriste karşı ayakta duramıyor. Biz de Adana Mutabakatı'yla Suriye'ye girdik.Bu tacizlerden, bu teroristlerin saldırılarından gına geldi. Turkiye'yi bu tur tehditlerle yolundan dondureceğini sananlar yanılıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış Pınarı Harekatı'nda 490 terorist etkisiz hale getirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teroristler kiliseden saldırıyor
Erdoğan Merkel'e acıkca sordu: Bizden mi yanasınız teror orgutunden mi?
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Erdoğan Merkel'e acıkca sordu: Bizden mi yanasınız teror orgutunden mi?