Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, onemli acıklamalarda bulundu: “Cok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. Birkac macta işler istediğimiz gibi gitmedi, ozguven sorunu yaşadık. Galatasaray mucadelesi moralimizi de ozguveni de yerine getirdi.” “Trabzonspor şu an icin puansal olarak zirvenin biraz uzağında gorulebilir. Ancak biz bu yarıştan asla kopmayacağız. Rıza hocaya bir kaptan olarak her turlu desteği vereceğim ve yukselişe gececeğiz.” “Trabzonsporlular her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu kadar samimi, gonulden destek veren bir taraftar topluluğu dunyada yok. Ne yapsak az... İddia edildiği gibi gruplaşma da yok, para kavgası da. Tek derdimiz Trabzonspor.” ‘Cok inanmıştık’ “Elbette her maca cok iyi hazırlanıyoruz, konsantre oluyoruz ama Galatasaray macı bambaşkaydı. Bizim icin bir cıkış, kente moral verme karşılaşmasıydı. Belki de hic olmadığı kadar iyi hazırlandık, motive olduk. Bunun icin takımın tum deneyimli oyuncuları da seferber oldu. Hocamız Rıza Calımbay’a elimizden gelen desteği verdik. Bundan sonra da vereceğiz. Kaptan olarak kendisinin adaletine inanıyorum...” ‘Ozguven sorunu oldu’ “Sezona kotu başlamadık ama ust uste gelen birkac travmatik sonuc bizi geriletti. Ozguven sorunu yaşadık bazı karşılaşmalarda. Fakat Galatasaray mucadelesiyle beraber o sorunu aştığımıza inanıyorum. Bundan sonra her şey daha başka ve guzel olacaktır. Ozellikle de Kayserispormucadelesinden sonra, milli arada kenetlenip kendi adımıza yarışı yeniden başlatabiliriz...” ‘Beraber kaybediyoruz’ “Galip geldiğimizde nasıl hepberaber seviniyorsak mağlubiyetler icin de aynısı gecerli. Beraber kaybediyoruz. O nedenle birilerinin gunah kecisi ilan edilmesini kabul etmem. Ayrıca bu takım icin, ‘Gruplaşma var’ iddiaları da var, sonuna kadar karşısındayım. Bu kadronun icindeki arkadaşlarımın tum konsantrasyonu Trabzonspor’un başarısı icin...” ‘En iyisine layıklar’ “Trabzonspor taraftarı, belki de dunyanın en ozel taraftarı. Bu kadar kalpten seven, bu kadar samimi seven başka bir taraftar topluluğu ben hic gormedim. O nedenle de Galatasaray galibiyetiyle yuzlerini biraz olsun guldurebildiysek ne mutlu...” ‘Sonuna kadar peşindeyiz’ “Sezona iyi başladık, kotu devam ettik. Şu anki puan durumunda zirveden uzak gorunuyor olabiliriz, doğru. Her şeye rağmen biz sonuna kadar bu yarışta olacağız. Ben yıllardır bu takımın kaptanı olarak taraftar ne ister, ne bekler cok cok iyi biliyorum. Bu beklentileri karşılamak bizim boynumuzun borcu...” ‘Para sorunum olmaz’ “Ben ne kazandıysam Trabzonspor’dan kazandım. Bu camianın ekmeğini yedim. Yapabileceklerim cercevesinde de elimden geleni yapıyorum. Ancak bazen oyle şeyler cıkıyor ki hakkımda kırılıyorum, uzuluyorum. Bunca yıl bir kulupte kalmış, kaptan olmuş, formasını giymeye devam etmiş bir ismin bir alacağını mazeret gosterip bir eyleme girişmesi olacak iş midir! Fakat her şeye rağmen icim rahat, cunku neler yaşanıyor biliyorum...” HaberTS __________________