"Trabzonspor Yeni Kabusumuz Oldu"
Trabzonspor0 Mesaj
●53 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- "Trabzonspor Yeni Kabusumuz Oldu"
-
14-10-2019, 05:59:06Kayıtlı ÜyeMac sonucuna hakemin etki ettiğini iddia eden Altaylı, Trabzonspor'un Galatasaray'ın kabusu olduğunu dile getirdi. İşte Altaylı'nın o sozleri; ''Galatasaray cok kotu futbol oynadı ama tam bir hakem rezaleti vardı. Fenerbahce macından once 'yayıncı kuruluş ligin havasının kacmasını istemez' dedim mi demedim mi? O gunden bugune gelen hakem rezaletlerini hep birlikte goruyoruz ve yaşıyoruz. Galatasaray iyi oynar kotu oynar orası ayrı...Feghouli'nin kırmızı kartı insanların icine sindi mi sinmedi mi? O pozisyon net sarı kart. Kırmızı kart doğru değil. Macın başında Trabzonsporlu Bero'nun yaptığı pozisyon kırmızı kartlık bir pozisyondu. Bero atılsaydı; Trabzonspor 10 kişi kalacaktı. Feghouli'nin pozisyonunda olması gereken olup sadece Olcay atılsa mac 9'a 11 olacak mı? olacak. Hakemlerin Galatasaray'ı engelleme cabası icine girdiğini cok net goruyoruz ama bu Galatasaray'ın kotu kenar yonetimini ortadan kaldırmıyor. Hakemler tamam ve Galatasaray'a duşmanlar ama Galatasaray'da kazanacak hicbir hamle yapmıyor. Trabzonspor'u hakeme rağmen yenmen lazım. Bu takım 2 macta 10 gol yemiş ama sen bu takıma gol atamıyorsun. Her macta gol yemiş Fenerbahce'ye gol atamıyorsun. Sahada gol atacak tek isim Gomis var. Eren'i mi oyuna almak istiyorsun. Oyuna al ve cift santrfora don. İlla Eren'in bir şey yapacağına inanıyorsan oyuna yine al ama Gomis'i neden cıkarıyorsun? Trabzonspor'a 2-1 değilde daha farklı kaybetsen ne olacak? Trabzonspor'a ikili averajla şampiyonluk mu vereceksin? ''FENERBAHCE'DEN SONRA TRABZONSPOR YENİ KABUSUMUZ OLDU'' ''Tudor mactan sonra Trabzonspor'a 'boyle futbol artık oynanmıyor' dedi. Artık oynanmıyor denilen bir futbola yenildin. Eğer boyle bir durum varsa bu yenilgi daha buyuk rezillik. Fenerbahce'den sonra Trabzonspor yeni kabusumuz oldu. Kenara eşşeği bağlasan, Tudor'dan daha cok iş yapar. Mactan sonra 'Bafetimbi servis istiyor' diyor. Servis istemeyen bir tane santrfor goster bana... Eren sanki servis istemiyor. İkisi de servis istiyor. Biri ortadan daha alcak, biri yandan daha yuksek... Fark yok ki... Macta 2 şut cekmişsin. Bari orta sahadan şut cek abi! HaberTS __________________