Kayserispor Başkanından Trabzonspor Acıklaması
Trabzonspor0 Mesaj
●62 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Kayserispor Başkanından Trabzonspor Acıklaması
-
14-10-2019, 05:59:01Kayıtlı ÜyeTrabzonspor’un hafta deplasmanda oynayacağı rakibi Kayserispor başkanı Dr.Erol BEDİR kulup sitesinden acıklamada bulunarak iki kardeş kulubun mucadelesi olacağını soyledi. İşte o acıklama; Cumartesi saat 14.00’ te oynayacağımız Trabzonspor macı; ilk yarıda hedeflediğimiz puanlara ulaşabilmemiz acısından cok cok onemli bir musabakadır.İlk 9 macta gosterdiğimiz performansın ve 10.macta İstanbul'da Fenerbahce ile berabere kalarak aldığımız 1 puanın onem kazanması icin hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor'dan mutlaka 3 puan almamız gerekmektedir.Kendi saha ve taraftarımız onunde oynayacağımız bu mac milli mac arasından once son mac olacak ve liglere 1 hafta ara verilecektir.Bu araya girmeden once ,bu macı kazandığımız takdirde; KAYSERİSPOR hem moral-motivasyon hem de sportif anlamda daha ust seviyelere cıkmış olacak ve bu durum sezon hedeflerimizi belirlemek icinde belirleyici olacaktır. Bu macın başka bir ozelliği ise; Bilindiği gibi Trabzonspor ile Kayserispor hem taraftar hem de yonetimler acısından "KARDEŞ KULUP" ozelliğindedirler. Kayserispor olarak liglerde oynayan tum kuluplerle gonul kardeşliğimiz olmasına rağmen Trabzonspor’la adı konulmuş bir dostluğumuz mevcuttur. Bu nedenle; Trabzonspor kulubu yonetim ve taraftarının makul her turlu talebi tarafımızca karşılanacak olup, misafirlerimiz hafta sonu en guzel şekilde ağırlanacaktır. Ancak; Yonetim ve taraftarlarımız arasındaki bu guzel ve ornek dostluk-kardeşlik duygusu sahada oynanacak macı etkilemeyecek ve her iki takımda macı kazanmak icin mucadele edeceklerdir.Fair-play cercevesinde gececeğine inandığımız musabakada kazanan takımın KAYSERİSPOR’UMUZ olacağına inanıyor,bu konuda teknik heyetimize,oyuncu kadromuza ve kendi takımımızı son duduğe kadar en ust duzeyde destekleyecek olan rekor sayıdaki "BUYUK TARAFTARIMIZA" guveniyorum. Sevgi ve Saygılarımla..... HaberTS __________________