Trabzonspor'u Rezil Eden Yanal'dan Şok Sozler
Trabzonspor0 Mesaj
●60 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor'u Rezil Eden Yanal'dan Şok Sozler
-
14-10-2019, 05:58:53Kayıtlı ÜyeFenerbahce'nin eski teknik direktoru Ersun Yanal'dan bomba acıklamalar! Trabzonspor'da gectiğimiz haftalarda sozleşmesi tek taraflı olarak feshedilen deneyimli teknik adam, Aykut Kocaman'ın Osmanlıspor macı sonrası istifa sinyali vermesi fakat bu kararından vazgecmesi hakkında onemli acıklamalarda bulundu. Beyaz TV'ye konuşan Ersun Yanal, Aziz Yıldırım ile aralarında sorun olmadığını da belirtti. Fenerbahce'ye Ersun Yanal mı geliyor? Fenerbahce'nin eski teknik direktoru ve takımı şampiyon yapan Ersun Yanal, Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'la ilgili birbirinden onemli acıklamalar yaptı. "AZİZ YILDIRIM İLE ARAMDA SORUN OLAMAZ" Fenerbahce buyuk bir camia. Bugunleri de atlatacaktır. Taraftarlar, camia kenetlenmeli. Aziz Yıldırım iyi niyetli. Gecmişte aramızda sıkıntı olduğu soylendi ama konuşulduğu gibi sorun yaşamadım. Aziz Yıldırım başkanla aramızda sorun olamaz. Fenerbahce şu anda beni, onu, şunu değil, bu gunlerinden nasıl kurtulmalı ve iyi niyetli yapıcı olarak bunları değerlendirmeli konuşmalı. Aykut Kocaman benim kardeşimdir ve cok da değerli teknik adamdır. Kafası şu anda karışık. Buradan fırsat cıkarmak, yaratmak bana da kimseye de yakışmaz. "SIRF SPEKULASYON OLMASIN DİYE" Kendisi de, Fenerbahce de bugunleri atlatacaktır. Fenerbahce'ye gidecek misin diyenlere cevabım nettir, bu takımın başında Aykut Kocaman var. Bunları konuşmak yersiz ve zamansız olur. Bakın size ne diyeceğim, yarın Fenerbahce camiasının icinden camiaya cok yakın olan kardeşim dediğim, kardeşim kadar değer verdiğim dostumun kızının duğunu var ve Tum Fenerbahce camiası orada olacak. Ben sırf spekulasyonlara sebep olmamak icin duğune gitmeyeceğim. Selam versem, hal hatır sorsam dedikodular olacak. Aziz başkan ile aramda sorun yok. Ancak bazı şeyler belirginleşir, oturulur ve konuşulur. "BEN FENERBAHCELİYİM" Tekrar ediyorum. Gorevinin başında olan bir hoca varken Ersun Yanal Fenerbahce'ye gidecek demek bunları konuşmak manasız. Bunlar Fenerbahce'ye zarar verir. Fenerbahce cok buyuk bir camia. Aziz Yıldırım'a herkesten cok ben uzuluyorum. Bu zor gunlerde başkana da, Aykut hocaya da destek olunmalı. Buradan fırsatcılık yaratmak hic doğru değil. Ben Fenerbahceliyim. HaberTS __________________