[IMG]http://img172.**************/img172/4641/385cccn6.jpg[/IMG] Evet arkadaşlar ben buraya bu konuyu acıyorum taraftarlık gorevimi yapıyorum sizlerde kayıt olduğunuz başka forumlara konu acabilirsiniz yakınlarınızı eşinizi dostunuzu haberdar edip sayımızı arttırabilirsiniz 16 Ağustos Cumartesi Akşamı Olimpiyat Stadında Acılış Macımız Olacak Başkanımız Sadri Şener ve Teknik Patronumuz Ersun Yenal Stada 70 Bin Trabzonsporlunun geleceğinden adları gibi eminler bizi orada gormek istiyorlar ben sizden bu konunun altına "o kadar olmaz 30 bin olur 70 olmaz herkez tatilde gelen olmaz" cumlelerini sarfetmenizi istemiyoruz hep olumlu duşunelim ki olumlu olsun arkadaşlar lutfen herkez biraz duyarlı olsun bizim o stada 70 bin kişi geldiğimizi duşunebiliyormusunuz İstanbul'un yalaka medyasının bizden nasıl bahsedeceğini İstanbul takımlarının lige nasıl başlayacaklarını duşunun lutfen Biz Trabzonsporluyuz Sizde Oyle Gerekli Duyarlılığı Gostereceğinizden Eminim Lutfen Samimi Olarak Eğilelim Bu Konuya. (Modlar Bu Konu Kilitlenmesin Lakin Cok Onemli Bir Konu Bizim İcin varsa bile bu konudan bu konu dursun burada toplanmak istiyoruz) __________________