Szymkoviak acılışa geliyor
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Szymkoviak acılışa geliyor
-
14-10-2019, 05:54:57Kayıtlı ÜyeYonetici Mahmut Aksu Polonya'lı futbolcu Szymkoviak’ı acılışa davet etti. Szymkoviak acılışa geliyor Trabzonspor yonetim kurulu 17 Ağustosta yapacağı 41 yıl etkinleri icin calışmalarını surduruyor. Bordo mavili ekibin yonetimi Trabzon'dan adeta kacarcasına giden ve Ulkesinde yaptığı acıklamayla futbolu bıraktığını acıklayan Polonyalı Miroszlav Symkoviak'i acılış torenine davet etti. Almanya'da bulunduğu sırada Szmykoviak'a surpriz bir ziyaret yapmak isteyen Mali Sayman Aksu bu futbolcuya haber vermeden Polonya'nın Krakov kentine gitti. Ancak iş hayatına atılan Miroslav Szymkoviak işleri nedeniyle Krakow'dan dan Varşovaya gitmesi nedeni buluşma gercekleşmedi. Aksunun kendisini acılış torenine davet icin Polonya ya geldiğini duyan Szymkoviak Aksu ile bir araya gelememenin uzuntusunu yaşadı. Şimek Aksuyu telefonla arayarak “ Cok duygulandım acılışa muhakkak geleceğim. Trabzon'u bende ozledim. Taraftarla yeniden bir araya gelmek beni heyecanlandıracak “dedi. __________________