Trabzonspor - İstanbul B.Ş.B.[Mac hakkında Yorumlarımız]
Trabzonspor0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- Trabzonspor - İstanbul B.Ş.B.[Mac hakkında Yorumlarımız]
-
14-10-2019, 05:54:28Kayıtlı ÜyeTrabzonspor başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, cumartesi gunu yapılacak genel kurulun ertelenmesine ilişkin olarak, ''Sevdamıza kavuşmamız belki bir sure ertelenebilir, ancak engellenmesi soz konusu olamaz'' dedi. Hacıosmanoğlu basın mensuplarına yaptığı acıklamada, kongrenin ertelenmesiyle yaşanan surecin tasvip edilecek bir şey olmadığını ve kendilerini uzduğunu ifade etti. Gelinen noktanın Turkiye genelinde Trabzonspor ve Trabzon kenti icin cok olumlu algılanmadığını kaydeden Hacıosmanoğlu, şoyle devam etti: ''Elbette ki uzuntumuz, bizim gorev alacağımız zamanın uzamasından ziyade, şehrin bu şekilde anılmasındandır. Trabzonspor'u yıpratmadan nasıl kurtarabileceğimizin hesabını yapmalıyız. Yonetim kurulundaki arkadaşlarımız yanlış kararlar alabilir. Bizim de, 'Trabzonspor icin daha sağlıklı kararlar nasıl alınır' noktasında onları yonlendirmek ve fikir beyan etmek zorunluluğumuz var. Camiadaki insanlar, sportif manada kabuslu gunler yaşayan Trabzonspor'un kongre sureclerinde ikinci bir kabusu yaşamaması icin kişisel cıkar ve ihtiraslarını bir kenara koyup ozverili olmalı.'' Camianın uzulmesini istemediğini ifade eden Hacıosmanoğlu, ''Bunu her zaman soyledim. Mevcut başkan ve yonetim bu sureci mahkeme kapılarına duşmeden en kısa surede cozmeli. Trabzonspor'un kongresi pazar gunu yapılacaksa yapılmalı, olmayacaksa en kısa surede yapılmalıdır. Trabzonspor'u bu olumsuz ortamdan kurtarmak icin ozveriyle calışmaları gerektiğini duşunuyorum. Trabzonspor'un ikinci yarıda daha sıkıntılı surec yaşamamasını temenni ediyorum'' diye konuştu. __________________