Trabzonspor'un İstanbul Buyukşehir Belediyespor onunde 2 golunu kaydeden Gokdeniz gol krallığında iddialı olmadığını soyledi. Yıldız futbolcu kendisi icin tezahurat yapan Yattara'yı da ovdu.. Trabzonspor'un 2 golunu kaydeden Gokdeniz kazanmaları gereken bir macı kazandıkları icin mutlu olduğunu soyledi. Gokdeniz, "Macı tek başıma ben cevirmedim. Trabzonspor takımı cevirdi. Takım olarak kazandık galip geldiğimiz icin mutluyuz. Artık Fenerbahce macını duşuneceğiz" diye konuştu. 10 gole ulaşan Gokdeniz "Ben forvet oyuncusu değilim. Orta saha oyuncusuyum. Gol krallığında bir iddiam yok. 10 gol oldu. Devamını getireceğiz. İki golum de guzeldi" diye konuştu. Yattara ile beraber yayına katılan Gokdeniz Gineli futbolcu hakkında "Yattara cok iyi bir oyuncu. Herkes onu cok seviyor. Bu zamana kadar cok katkıları oldu umarım bundan sonra da olur" acıklamasını yaptı. Gokdeniz gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahce macı hakkında ise "Fenerbahce'yi tebrik ediyorum. Umarım Avrupa'da daha ileriye giderler. Fenerbahce macı bizim icin cok onemli. Onları Kadıkoy'de yenersek yeniden yarışa gireriz" dedi. Gineli futbolcu İbrahim Yattara ise "Bizim icin onemli olan 3 puanı almaktı. Bunu da aldığımız mutluyuz. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. İnşallah Fenerbahce macını kazanıp ilk yarıyı 3 puanla tamamlamak istiyoruz" dedi. Bu arada Yattara "Oooo, Gokdeniz Karadeniz" şeklinde tezahuratta da bulundu! __________________