Ersun Yanal'a surpriz doğum gunu partisi [Futbol Tim]
Trabzonspor0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Ersun Yanal'a surpriz doğum gunu partisi [Futbol Tim]
-
14-10-2019, 05:53:44Kayıtlı ÜyeTrabzonsporlu futbolcu Gokdeniz Karadeniz, takımı kendisinin galibiyete taşımadığını, takım olarak galip geldiklerini ifade ederken, ''Takım arkadaşlarımı, taraftarımızı, camiamızı tebrik ediyorum. Butunleşme zamanı artık'' dedi. Gokdeniz, yaptığı acıklamada, İstanbul Buyukşehir Belediyesi karşısında 3 puan aldıkları icin cok mutlu olduğunu belirtti. Gokdeniz, karşılaşmada iki gol attığı icin ayrı bir sevinc yaşadığını vurgulayarak, ''Takımı ben galibiyete taşımadım. Galip geliyorsak, takım olarak galip geliyoruz. Takım arkadaşlarımı, taraftarımızı, camiamızı tebrik ediyorum. Butunleşme zamanı artık'' dedi. Kongre surecinin kendilerini etkilemediğini ifade eden Gokdeniz, kongre surecinin idari bir iş olduğunu, kendilerinin sahaya cıkıp, mucadelelerini yaptıklarını kaydetti. Golcu futbolcu, gelecek hafta Fenerbahce ile zorlu bir karşılaşma yapacaklarını da belirterek, ''Oncelikle Fenerbahce'yi Avrupa'daki başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Fenerbahce macı bizim icin cok onemli. Yendiğimiz taktirde, şampiyonluk uzak bir ihtimal ama ikincilikte biz de varız diyebileceğiz'' diye konuştu. Bordo-mavili futbolcu Umut ise son iki karşılaşmayı da kazandıkları icin mutlu olduklarını, mucadele ettikleri ve kendi futbollarını ortaya koydukları taktirde neler yapabileceklerini gosterdiklerini ifade etti. __________________