Trabzonspor'da karaborsa tedbiri!
Trabzonspor0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Trabzonspor'da karaborsa tedbiri!
-
14-10-2019, 05:52:14Kayıtlı ÜyeUEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag ile oynayacağı macın biletleri kısa surede tukenen Trabzonspor’da yonetim kurulu karaborsayı onlemek icin harekete gecti. Bordo-mavililerin, Trabzon Emniyet Mudurluğu’nden karaborsa icin ekstra tedbir istediği oğrenildi. Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. on eleme turunda oynayacağı Sparta Prag oncesinde Trabzon’da karaborsa bilet endişesi had safhaya ulaştı. Passolig uygulaması olmadığı icin kağıt bilet uygulaması yapılması ve mac oncesinde satışa cıkartılan biletlerin birkac saatte tukenmesi endişeleride beraberinde getirdi. Kulube gelen ihbarlar doğrultusunda harekete gecen Trabzonspor yonetim kurulu, karaborsa bilet satışını engellemek icin Trabzon Emniyet Mudurluğune konunun takibi icin muracaatta bulunduğu oğrenildi. ŞİKAYET EDİLMESİ İSTENDİ Gurbetcilerin maca ilgisi nedeniyle karaborsa bilet satışlarının yapılabileceğinden yola cıkan Trabzonspor yonetim kurulunun, başvuru sonrasında Trabzon Emniyet Mudurluğu’nun ilgili şubelerinin harekete gececeği ve ozellikle şehir merkezinde ve stadın bulunduğu Akyazı bolgesinmde yoğun uygulama yapacağı belirtildi. Maca gunler kala 250-300 TL’den satılmaya calışıldığı oğrenilen karaborsa bilet konusunda taraftarlarda uyarılırken, bu kişilerin Trabzon Emniyet Mudurluğu’ne şikayet edilmesi istendi. Gazeteler __________________