'Unal Karaman careyi cabuk buldu!'
Trabzonspor0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- 'Unal Karaman careyi cabuk buldu!'
-
14-10-2019, 05:52:02Kayıtlı ÜyeTrabzonspor'u yakından takip eden gazetemiz muhabiri Serhat Demirtaş UEFA Avrupa ligi 3. On eleme turu rovanş macında Sparta Prag'ı 2-2'lik skor avantajıyla ağırlayacak olan Trabzonsporla ilgili olarak 'Yusuf gibi onemli bir eksiğe rağmen Trabzonspor'da Unal Karaman'ın careleri cabuk bulacağına inanıyorum cunku gecmiş donemlere oranla cok daha fazla alternatifli kadro var elinde bunları da alt alta koyduğumuzda Trabzonspor'un turu gececeğine inanıyorum' ifadelerini kullandı. UEFA Avrupa ligi 3. On eleme turu rovanş macında Sparta Prag'ı 2-2'lik skor avantajıyla ağırlayacak olan Trabzonsporla ilgili olarak Gazetemiz muhabiri Serhat Demirtaş ' Uzun zamandır Trabzonspor'un bir Avrupa hasreti var yonetimin de oyle, taraftarın da oyle. İlk macı duşunursek cok avantajlı bir skor elde etti Bordo-Mavililer. Yusuf gibi onemli bir eksiğe rağmen Trabzonspor'da Unal Karaman'ın careleri cabuk bulacağına inanıyorum cunku gecmiş donemlere oranla cok daha fazla alternatifli kadro var elinde bunları da alt alta koyduğumuzda Trabzonspor'un turu gececeğine inanıyorum' ifadelerini kullandı. AA __________________