Trabzon'un gladyatoru olacağım Bordo-mavili ekibin yeni transferi Colman, FOTOMAC'a iddialı acıklamalarda bulundu. Arjantinli futbolcu, "Benim lakabım Gladyator. Bu lakabı hak ettiğimi herkes gorecek. Trabzon'un şampiyonluk hasretini bitirmeye geldim" şeklinde konuştu. *** Gladyator "Hem savunmaya hem de forvete cok katkı sağlayan birisiyim. Trabzonspor'un şampiyonluk ozlemini bitirmeye geldim". Trabzon'un Belcika Ligi takımlarından Germinal'den transfer ettiği Colman, taraftara umut dolu mesajler gonderdi. "Gerek savunmaya gerekse hucuma cok katkı sağlayan bir futbolcuyum" diyen Arjantinli on libero, "90 dakika boyunca savaşırım. Bu nedenle bana Belcika'da gladyator lakabını takmışlardı. Artık Trabzon'un savaşcısıyım" ifadelerini kullandı. OZLEM SONA ERECEK Bordo-mavili takımın 24 yıldır şampiyon olamadığını bildiğini soyleyen Gustavo Colman, sozlerini şoyle surdurdu: "Taraftarın ozlemini tahmin edebiliyorum. Cok kaliteli bir kadro kuruldu da ortada. Arkadaşlık ortamı super. Biz takım olarak bu hasreti bitirip, şampiyonluk kupasını alacağız. Bunu başarmak icin cok calışacağız" TURKCE OĞRENİYOR Şu anda yaşadığı tek sorunun dil problemi olduğunu belirten Arjantinli oyuncu, "Cok az İngilizcem var. Şimdilik bu şekilde arkadaşlarımla anlaşıyorum. Turkce'yi oğrenmeye başladım. İspanyolca ile benzer kelimeler var. Kısa zamanda oğreneceğim" dedi. Colman son olarak, taraftara seslendi ve kendilerini tribunde gormek istediklerini belirtti. CEVAT KOL __________________