Sadri Şener: Kalecilerimize cok guveniyorum!
Trabzonspor0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Sadri Şener: Kalecilerimize cok guveniyorum!
-
14-10-2019, 05:49:52Kayıtlı ÜyeTRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, kaleciler Tolga, Onur ve Yakup’a guvendiğini belirterek, “Bundan sonra kaleciye zaten top gelmez. Kalecilerimize cok guveniyorum” dedi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bolu’nun Gerede İlcesi’nde kamp yapan takımı ziyaret etti. Akşam antrenmanını izleyen Sadri Şener, futbolculara ozenerek saha kenarına kurulan cubukların arasından koştu. Teknik direktor Ersun Yanal ile goruşen Şener, takımın durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şener, Genclerbirliği’nden forvet oyuncusu Isaac Promise ile anlaşma sağladıklarını acıklayarak, “Isaac’ın avukatı, yonetimimize serbest kaldığını bildirdi. Biz, hicbir kulubun ozellikle Genclerbirliği’nin başkanı buyuğumuz, ağabeyimiz, bonservisi elinde olmamış bir futbolcuyu onlara sormadan almak ne bize, ne de benim tarzıma yakışır. Once Futbol Federasyonu ile yaptığımız goruşme sonrası bonservisinin elinde olduğunu ve serbest kaldığını oğrendik. Bunun uzerine anlaşma sağlandı. Ankara’da protokol imzalandı. Kore’ye umit milli takımına katılmak uzere hareket etti. Finale kalmazlarsa daha once gelecek. Finale kalırlarsa 20 Ağustos’ta takıma katılacak. Eğer, Genclerbirliği derse ‘hukuken bizim malımız’, ya da hukuk ne derse nezaketen onlarla da goruşuruz. Yoksa yaptığımız anlaşma aynen gecerlidir” dedi. Senegalli kaleci Tony Sylva’nın transferi ile ilgili olarak acıklamalarda bulunan Şener, şoyle konuştu; “Sylva kulubunden bonservisini 400 bin euro’ya alabileceğini soylemişti. Kulubu de kendisine ‘Biz seni 400 bin euro’ya değil, 900 bin euro’ya bırakırız’ demiş. Bizim vereceğimiz para belli. Sorunu cozersen ‘Buyur gel’. Cozemezsen teşekkur ederiz. Bundan sonra kaleciye zaten top gelmez. Tolga’ya, Onur’a ve Yakup’a cok guveniyorum. Bu sene gol yemeyecek soz verdi. Kontratında var bu. 30’dan daha az.” Sadri Şener, marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini, forma gelirlerinin gunluk 2 bin 500 YTL’den 15 bin YTL’ye cıktığını soyledi. __________________