Operasyon zamanı
Trabzonspor0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- Operasyon zamanı
-
14-10-2019, 05:49:19Kayıtlı ÜyeErsun Yanal, basit hatalar nedeniyle macı kaybettiklerini belirtirken, devre arasında yapılacak operasyonu duşunmeye başladıklarını soyledi. 23.12.2007 'Bize hic yakışmadı' Trabzonspor Teknik Direktoru Ersun Yanal, Fenerbahce karşısında alınan yenilgi nedeniyle uzgun olduklarını ifade ederken, devre arasında yapılacak revizyonu duşunmeye başladıklarını ifade etti. Fenerbahce karşısında cok basit hatalar yaptıklarını ve bunun rakibe moral verdiğini kaydeden Yanal, "Trabzonspor buyuk bir takım ve oyuncuların boyle hatalar yapmaya hakkı yok. İlk golde yapılacak bir şey yoktu, ama diğer iki gol bize hic yakışmadı" dedi. Geleceğe yatırım... Tecrubeli hoca, artık Trabzonspor icin yeni bir donemin başladığına dikkat cekip, "Şimdi gelecek sezonun kadrosunu kurmak icin kolları sıvadık. Devre arasında yepyeni bir ekip oluşturup, oyuncuların birbirine uyum sağlaması icin caba gostereceğiz. Kaliteli bir kadroyla iyi yerlere geleceğimizi umuyorum" diye konuştu. Yanal, kaleci Jefferson'u oynatmamasıyla ilgili olarak ise, "Ahmet'i oynattım cunku geleceği duşunuyorum" yorumunu yaptı. Yanal'ın karnesi Manisa (kupa): 0-3 Ankaraspor: 2-1 Denizli (D): 0-2 Galatasaray: 0-1 G.Birliği (D): 1-2 Gaziantep: 3-2 İstanbul Bld.: 2-1 F.Bahce (D): 2-3 Tablo Trabzonspor'a gore hazırlanmıştır __________________