Ahmet Ağaoğlu'ndan Sturridge sorusuna sevap: Arkadaşlar goruşuyorlar
Trabzonspor0 Mesaj
●50 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Ahmet Ağaoğlu'ndan Sturridge sorusuna sevap: Arkadaşlar goruşuyorlar
-
14-10-2019, 05:47:46Kayıtlı ÜyeTrabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hedeflerinin her zaman zirve olduğunu belirterek, "Savaşa savaşa gidiyoruz. Cok calışmadan hic bir mac kazanılmıyor. Gidebildiği yere kadar gidilecek. İnşallah butun kulvarlarda yarışı gotururuz. Trabzonspor'un her zaman hedefi zirvedir" dedi. Başkan Ağaoğlu, "Sturridge geliyor mu?" sorusuna ise "Goruşmediğimi soylersem inanır mısınız? Goruşmedim. Arkadaşlar goruşuyorlar'' cevabını verdi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sahalarında kazandıkları Sparta Prag, galibiyetinin ardından acıklamalarda bulundu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir ust tura cıkmanın mutluğunu yaşadıklarını belirten Ağaoğlu, "Taraftarımıza galibiyet bir başlangıc yapma duşuncesi icersindeydik. Rekor bir seyirci vardı. 1-1 ve 0-0'da tur atlayabilirdik ama galibiyetle ve son dakikalarda gelen galibiyet goluyle onları selamlamak, her turlu duygunun uzerinde. Onlar her şeyin cok iyisini hak ediyorlar. Sıcak yaz gununde macın başlamasına 3 gun kala butun biletleri tukettiler ve onun heyecanını yaşadılar. Oyunculara ve teknik heyetimize cok teşekkur ediyorum. Avrupa'da ilk macımızın galibiyetle sonuclanması da cok onemliydi. Mutluyum. Biraz stresli oldu, ama o stresi ve heyecanı yaşamazsanız bu işte biraz sıkıcı olur diye duşunuyorum. Lig oncesi bu galibiyet buyuk bir moral oldu" dedi. "HEDEFİMİZ HER KULVARDA ZİRVEDİR" Takımın savaşa savaşa yoluna devam ettiğini kaydeden Ağaoğlu, "Evet, alıştık galibiyetlere ama devam ettirmek onemli. Savaşa savaşa gidiyoruz. Cok calışmadan hicbir mac kazanılmıyor. Gidebildiği yere kadar gidilecek ama bu yer final mi olur, ceyrek final mi bilemiyorum ama bana 'gonlunuzden ne geciyor' derseniz tabii ki Avrupa'da final oynamak gecer. Kolay bir şey değil, bir taraftan lig yarışı, bir taraftan Avrupa Ligi mucadelesi, daha sonra Ziraat Turkiye Kupası başlayacak, o konuda da bir endişemiz yok. 52 kişilik bir kadroya sahibiz. A takım ve rezerve takımımızla birlikte geniş bir kadroya sahibiz. İnşallah butun kulvarlarda yarışı gotururuz. Trabzonspor, 3 kulvarda da zirve icin mucadele edecek. Biraz şansa ihtiyacımız ve saha dışı faktorlerden etkilenmemeye ihtiyacımız var. Trabzonspor'un her zaman hedefi zirvedir" diye konuştu. "KRİTERLERE UYDUĞU TAKDİRDE TRANSFER YAPIYORUZ" Başkan Ağaoğlu, Trabzonspor'da yeni transfere ilişkin soru uzerine de "Butun kriterlerin uyduğu takdirde transfer yapıyoruz. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın. Bugune kadar yapmış olduğumuz transferlere dışarıdan bakan birisi olarak değerlendirdiğimde 100 uzerinde yuzde 75-80 veririm. Bu hassasiyeti de devam ettirmek zorundayız" ifadelerini kullandı. ''ARKADAŞLAR GORUŞUYORLAR'' Başkan Ağaoğlu, "Sturridge geliyor mu?" sorusuna ise "Goruşmediğimi soylersem inanır mısınız? Goruşmedim. Arkadaşlar goruşuyorlar, henuz bir rapor da almadım. Cok onemli bir macımız vardı, cok, cok onemliydi. Cok guzel bir başlangıc yapmamız gerekiyordu." yanıtını verdi. Gazeteler __________________