İŞte Trabzonspor'un Bomba Transferİ
Trabzonspor0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Trabzonspor
- İŞte Trabzonspor'un Bomba Transferİ
-
14-10-2019, 05:45:23Kayıtlı ÜyeİŞTE TRABZONSPOR'UN BOMBA TRANSFERİ Trabzonspor'da transfer calışmaları devam ederken, Karadaniz ekibi forvet oyuncusu arayışları hızlandırdı. Yonetim kurulu uyesi Murat Bozoğlu, Brezilya'nın Santos takımında kiralık olarak oynayan, ancak bonservisi Fransa'nın Bordeaux kulubunde bulunan Deivid De Souza'yı kadrolarına katma calışmalarının surduğunu belirterek, ''İspanyol kulupleri de bu oyuncu istiyor, ancak en iyi teklifi veren kulup Trabzonspor'' dedi. Kulup başkanı Atay Aktuğ'un da Deivid'in transferini istediği, bu konuda maddi olarak da ozveride bulunduklarını ifade eden Bozoğlu, ''Biz Deivid ve menajeriyle anlaştık. Bordeaux Kulubu ile de bir sorunumuz kalmadı. Ancak menajeri daha iyi bir teklif bulmaya calışıyor. Bizim de sure kaybetmeye tahammulumuz yok. Bu oyuncunun alternatifi var ve bu alternatifi kadromuza katmaya calışacağız'' diye konuştu. Fluminense'den transfer ettikleri Fabiano Eller Dost Santas'un da Deivid ile konuştuğunu kaydeden Bozoğlu, şoyle konuştu: ''Fabiano ona burda nasıl karşılandığını, nasıl bir futbol şehri olduğunu anlattı. Deivid de artık gelmeyi daha cok istiyor. Ancak bu oyuncunun bonservisinin yuzde 40'ı menajerinde bulunuyor. Menajeri futbolcu Trabzonsporludur demesine karşın zaman kazanmaya calışıyor. Bizim de bekleyecek vaktimiz yok.'' OBİNA ON PLANDA Trabzonspor yonetiminin Deivid'in menajerinin tutumu karşısında Flamengo'nun 22 yaşındaki forvet oyuncusu Obina'nın transferini on planda tuttuğu bildirildi. Futbolcunun bonservis ucretinin 3.5 milyon dolar olduğu ve kulubuyle pazarlıkların surduğu oğrenildi. Bu futbolcunun transferinin buyuk olasılıkla olumlu bicimde sonuclanacağı ve 20 Temmuz'daki sezon acılışına getirileceği kaydedildi. Ote yandan Obina ile 5 yıllık sozleşme imzalanması duşunulurken, bu oyuncunun cok hızlı, hareketli ve gole donuk bir oyun yapısı olduğunu bildirildi. arkadaslar ben izmirde oturuyorum bugun ızmırı bılenler kemeraltı ıkıcemelık tarafından cıktım elımde posetler vardı otobuse bınmek ıstemedım gazıemırde oturuyorum ucyola kadar taksıye bındım muhabbet ederken ben rızelıyım dedı taksıcı bende sordum hangı takım dıye olumune dedı dıger rızelıler fenerı tutar ben ıse olumune trabzonsporluyum dedı senmı yoksa benmı dedım hostu anlatmak ıstedım __________________