Ne De Olsa O Bir Kral
Trabzonspor0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Trabzonspor
- Ne De Olsa O Bir Kral
-
14-10-2019, 05:43:51Kayıtlı ÜyeBasından Haberler Ne De Olsa O Bir Kral K. Ekspres Trabzonspor’un 38 yıllık tarihinde bir sezonda en cok gol atan futbolcu unvanı Fatih’te Şampiyonlar Ligi on eleme macında iki gol atan, gecen sezonun gol kralı Fatih Tekke, Super Ligin ilk iki haftasındaki suskunluğunu Ankaragucu macında kaydettiği iki golle bozdu 3 HAFTADA İKİ GOL 2004-2005 futbol sezonunu 31 golle 'Gol Kralı' olarak tamamlayan Trabzonspor ve A Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Fatih Tekke, ligin ilk iki haftasındaki suskunluğunu 3. haftada Ankaragucu macında kaydettiği 2 golle bozarken, yeni sezonda da gollerini atmaya başladı. Yeni sezon oncesi fıtık ameliyatı geciren Fatih Tekke, ameliyatın ardından ilk kez Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. On Eleme karşılaşmasında Guney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Anorthosis Famagusta'ya karşı forma giydi. Bu macta 23 dakika sahada kalan başarılı oyuncu bir de gol kaydetti. Fatih, rovanş macında ise, Trabzonspor'a galibiyeti getiren golu atan isim olmuştu. TARİHE GECTİ Otoriteler tarafından gecen sezonun en başarılı oyuncusu secilen Fatih Tekke, gecen sezon lig, Turkiye Kupası ve Avrupa Kupası maclarında toplam 44 macta forma giydi. Trabzonspor'da gecen sezon en fazla forma giyen oyuncu olan Fatih, 3 bin 861 dakika sahada kaldı. Super Lig'de 31, Turkiye Kupası'nda 2 ve Avrupa Kupası maclarında ise 1 kez fileleri havalandıran kaptan Fatih, toplam 34 gole imza attı. A Milli Takım formasını da 15 kez giyen Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 7 gole imza attı. En son oynanan ozel karşılaşmada Bulgaristan'a attığı şık kafa golu ile futbolseverlerin beğenisini kazanan Fatih Tekke, Trabzonspor'un 38 yıllık tarihinde bir sezonda en cok gol atan oyuncu olarak da tarihe gecti. OZLENEN TRABZON GELiYOR Teknik direktor Şenol Guneş, Ankaragucu macında takımının performansını beğendi İYİ YOLDAYIZ Trabzonspor Teknik Direktoru Şenol Guneş, Ankaragucu karşılaşmasında ortaya konan futboldan memnun olduğunu soyledi. Guneş, ekibinin performansının her gecen gun arttığına değinerek, "Ankaragucu karşısında iyiye yakın bir futbol oynadık. Milli mactan yorgun gelen futbolcularımız vardı. Buna rağmen karşılaşmanın tamamına hÂkim olarak uc puanı aldık. İkinci yarıda ise topa daha fazla sahip olup rakibin uzerimize gelmesinden faydalanmak istedik. Ancak 3-0'lık skorun ve havanın etkisi ile oyun temposunun yanında pas yuzdesi de duştu. Atılan gol dışında rakibin fazla pozisyonu yoktu" dedi 1 AY GEREKLİ Teknik direktor Şenol Guneş, takımının tam kapasiteyle oynaması icin yaklaşık olarak bir aylık bir sureye daha ihtiyacı olduğuna değinerek, "Transferlerin gecikmesi nedeni ile henuz istediğimiz calışmaları tam yapamadık. Futbolda bugun planladığınız işler kısa surede olmuyor. Uygulamaların karşılığını almak icin vakte ihtiyac var. Ankaragucu macını olcu almayalım. Bu mac bizim cıkış yapabileceğimizi gosterdi. Asıl hedef, gectiğimiz sezon oynadığımız futboldan daha iyisini bu sezon yapmak. Bu macta yine de, pas yuzdemiz duştuğunde rakip takıma akın geliştirme fırsatı verdik. Oyuncuların hepsini başarılı buldum. Kart goren futbolcu olmaması da sevindirici" dedi. Kurşat imzalıyor Taraftar tepkisine, yonetimin karasızlığına rağmen, teknik direktor Şenol Guneş’in ısrarla istediği Beşiktaşlı futbolcunun transferinde mutlu son ANLAŞMA SAĞLANDI Beşiktaş’ın sezon başında Caykur Rizespor’dan aldığı Kurşat Duymuş’la iki gundur goruşmeler yapan yonetici Metin Akbaşoğlu, kesin anlaşma sağlamayı başardı. Trabzonspor Futbol AŞ Başkan Yardımcısı Metin Akbaşoğlu, 2001-2002 sezonunda da Bordo-Mavili formayı giyen Kurşat ve kulubuyle her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Kurşat artık Trabzonspor formasını giyecek" dedi. SAĞLIK KONTROLUNDEN GECECEK Trabzonspor’un, Beşiktaş’tan transferi Kurşat bugun Trabzon’a geliyor. Kurşat, Bordo-Mavililerle bugun sozleşme imzalayacak. Trabzonspor ile bir yılı opsiyonlu olmak uzere uc yıllık sozleşme imzalayacağı Kurşat, Beşiktaş’a 500 bin dolar bonservis bedeli odeyecek. Milli futbolcu Kurşat, bu transferden oturu 3 yılda toplam 1 milyon dolar alacak. Kurşat bugun sağlık kontrolunden gectikten sonra Bordo Mavililerle sozleşme imzalayacak. Transfere devam TAKASLA COZECEKLER Trabzonspor, Kayserispor’un iki futbolcusu Mehmet Topuz ve Gokhan Unal icin araştırma başlattı. Bordo-Mavililer, iki futbolcunun bonservis sorunun ise takas yoluyla cozmeye calışacak. Yonetim kurulu, Mehmet Topuz ve Gokhan Unal’a karşılık bu kulube Mehmet Yılmaz’ı teklif edecek. MEHMET 3 GOL ATTI Trabzonspor’un takas yoluyla renklerine katmak istediği Kayserispor’un Umit Milli futbolcusu Mehmet Topuz, gectiğimiz sezon ligde 34 macın 27’sinde forma giydi. 22 Yaşındaki genc futbolcu Mehmet Topuz’un, kulubeyle olan sozleşmesi 2007 yılında sona erecek. On ikilinin arkasında oynayan Mehmet Topuz, gectiğimiz sezon 27 macta 3 gole imza koydu. Bordo-Mavililerin Kayserispor’dan almak istedikleri forvet oyuncusu Gokhan Unal ise gectiğimiz sezon 30 macta 8 gol kaydetti. Ote yandan Trabzonspor teknik heyeti, Ankaragucu’nden transferi duşunulen Emre’yi vasat buldu. Bu transferden buyuk olcude vazgecildi. Aktuğ ışığı gordu LİG ZOR OLACAK Trabzonspor Başkanı Atay Aktuğ, Ankaragucu karşısında alınan 3-1’lik galibiyet sonrası ligi değerlendirerek, "Ancak bu ekip daha iyisini yapar. Teknik direktor Şenol Guneş bana bir ay icerisinde performanslarının maksimum seviyeye cıkacağını soyledi. Ben bunu A.Gucu macında gordum. Bu macta ilerdeki haftalarda daha iyi futbol oynayacağımızın ışığını gordum. Takım olarak daha iyi performans gostereceğimize inanıyorum'' diye konuştu. ŞAMPİYONLUK VAAD ETMİYORUM Ligde kucuk, buyuk takım ayrımının olmadığını dile getiren Aktuğ, "Havuz sistemi sayesinde Anadolu takımları da buyuk olcude kadrolarını korudu. Artık eskisi gibi değil. Guclu takımlar maclarını rahat kazanıyordu. Şimdi o gun kim iyi gunundeyse o puan alıyor. Her takım birbirinden puan alacak guctedir. Bu yıl zor bir lig olacak. Lig uzun bir maraton ve hedeflerimiz doğrultusunda puan almak istiyoruz. Kimseye şampiyonluk vaad etmiyorum. Ama şunu soyleyebilirim o yolda mucadeleci ve hedefini sonuna kadar kovalayacak bir Trabzonspor olacağız.'' 23.08.2005 10:24:00 __________________