Trabzonspor Asbaşkanı Omer Sarı, kaliteli bir kadrolarının bulunduğunu belirterek, ''Şampiyonluğa oynayan diğer takımlardan bir eksiğimiz yok'' dedi.. Sarı, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını soyledi.. Trabzonspor'un her gecen hafta daha iyi bir performans ortaya koyduğunu kaydeden Sarı, ''Lig uzun bir maraton. Hangi takımın ne tur sıkıntılar yaşayacağı şimdiden bilinmez. Sokaktaki insanımızdan sahadaki oyuncumuza kadar bir butunluk olursa hedefe ulaşmamız daha kolay olur'' diye konuştu. ''Trabzonspor, gecen sezonki performansını ortaya koyacaktır. İlk haftalarda her takımda sıkıntılar yaşanması normaldir." diyen Sarı, uzun maratonda tempolarının surekli artacağını kaydetti ve "Teknik heyet bu konuda calışma programını ayarlıyor. İleri haftalarda daha da iyi bir Trabzonspor olacak. Şimdi Malatyaspor ile yapacağımız zorlu mac var. Toparlanmış durumdayken puan kaybetmek istemiyoruz. Bizim icin bu macın onemi buyuk. Ligin ilk 4 haftası da onemli. Cunku bu haftalarda az puan kaybı yaşayan takımlar ilerisi icin avantaj yakalayacak.'' dedi. Şimdi soruyorum sizce de diğer takımlardan farkımız yok mu? Benim yorumum tabiki farkımız var. Once taraftarımız mukemmel. Bu en onemli fark. İkincisi, bizim diğer 3 buyukler kadar paramız olmamasına rağmen kadro ve futbol olarak bence daha iyiyiz. Ucuncusu, kimsenin yardımı olmadan (gecen sene olanları hatırlayalım ve daha nicelerini) şampiyon olan tek takımız. İşte en buyuk fark, bunu duydunuz mu daha once bilmiyorum, TRABZONSPOR, dunyada, bu kadar kucuk ve az nufuslu bir ilden cıkan ve şampiyon olan, avrupada bircok başarıya imza atmış ve en cok tanınan tek takım. Sizcede farkımız yokmu? __________________