Trabzonspor yonetimi, Fatih Tekke icin İngiltere'nin Wigan Athletic takımıyla gizli pazarlıklar sonunda 7 milyon dolara anlaşmış ancak taraftar tepkisi nedeniyle bu transfere son noktayı koyamamıştı. Sonunda bordo mavililer, bu konuda kararını verdi. Taraftar tepkisinden korkan yonetim, takımın hem kaptanı hem de yıldızı olan Fatih Tekke'yi bırakmama kararı aldı. Bu karar sonrası, Fatih'in kendisine "Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendireceğiz" diyen yonetime serzenişte bulunduğu oğrenildi. Ajansspor İcim rahatladı satılmadı diye. Adı sanı duyulmamış bir takıma gitmektense Trabzon sporda kalması cok isabetli karar. Yonetim de taraftar korkusundan satamadı. Yanlız haber doğru olarak verildiyse gazetelere Fatih Tekke'nin sozlerini kendisine yakıştıramadım.Fatih'in kendisine "Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendireceğiz" diyen yonetime serzenişte bulunduğu oğrenildi. Fatih gibi yıldız bir futbolcunun boyle bir takıma sırf Avrupa diye gitmek istemesinede bir anlam veremedim doğrusu. __________________