Torene, Trabzonspor yonetim kurulunu temsilen Asbaşkan Ahmet Cubukcu, Eski Başkanlardan Celal Ataman, Trabzonspor yonetim kurulu uyeleri Okan Alemdaroğlu, Ozer Bayraktar, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Surmen ile diğer kurulların başkanları ve taraftarlar katıldı. Ataturk Alanında ki celenk koyma toreninde ilk olarak Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Cubukcu konuştu. Trabzonspor’un tarihinden kesitler vererek bugune kadar başarılarını sıralayan Cubukcu, “Trabzonspor, Anadolu ihtilalinin sahibidir. Trabzonspor, şampiyonluk meşalesini Anadolu’ya ilk getirendir. Şimdi gecmişinden guc alan bu kulup bu camia, taraftarlarının da desteği ile geleceğe yuruyor. Yeni yuvamızda Medical Park Stadyumunda yeniden tarih yazmaya, efsane olmaya hazırlanıyor. “Karadeniz Fırtınası yarım asırlık mazisiyle bugun 50. Yaşını kutluyor. Bizler bu anlamlı gunde, Trabzonspor yonetim kurulu olarak gorev başında olmaktan ve daha onemli boyle buyuk bir camianın parcası olmaktan oturu buyuk onur duyuyoruz. Sizlerle birlikte yaşayacağımız ve Trabzonspor’umuzu zirveye beraber taşıyacağımız nice 50. Yıllarımız olsun diyorum’” dedi. Ataturk Alanı’nda ki torenin ardından kafile Suluklu Mezarlığına gecti. Buradan Kuranı Kerim okutuldu. Bordo-Mavililerin 50. Yıl kutlama programı bu akşam saat 19:30’da Medical Park Stadyumunda devam edecek. Burada konser, halk oyunu gosterileri, havai fişek ve ışık şovu ile beraber taraftarlara ozel surprizler gercekleştirilecek. Kutlama programının ardından saat 21:45’te futbol A takımı, İspanya Birinci Ligi La Liga’nın guclu ekiplerinden Deportivo Alaves ile dostluk macı yapacak. Mactan sonra stadyumum arka tarafında denizden gelen gemilerin de katılımıyla sahilde buyuk bir meşale gosterisi gercekleştirilecek. haberTS __________________