Trabzonspor yonetim kurulu taraftarlar ile birlikte Anıtkabir’i ve 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Trabzonspor'un 50. Yılı nedeniyle Başkan Yardımcısı Onder Bulbuloğlu, Yonetim Kurulu Uyeleri Gokhan Saral ve Coşkun Bulbul, Trabzonlu Gencler Taraftar Grubu’yla birlikte ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Ataturk’un mozolesine celenk koyan yonetim kurulu, saygı duruşunda bulundu. Başkan Yardımcısı Onder Bulbuloğlu, Anıtkabir Defteri’ne şunları yazdı: “Trabzonspor Yonetim Kurulu olarak kulubumuzun 50’nci kuruluş yıldonumumuzu kutluyoruz. Bu ozel gunde ulu onderimiz Gazi Mustafa Kemal Ataturk’un huzurunda bulunuyoruz. Trabzonsporumuz 50 yıllık şanlı tarihine sığdırdığı nice başarıların ve şampiyonlukların yanında, tertemiz mazisi, Cumhuriyetimizin kuruluşunda belirlemiş olduğunuz ilkeler ve spor ahlakına verdiğimiz oneme haiz duruşuyla huzurunuzda olmanın gururunu yaşamaktadır. Trabzonspor Kulubu olarak Atamızın bizlere bıraktığı Turkiye Cumhuriyeti’nin her daim bekcisi ve takipcisi olacağız. Ruhun şad olsun! Aziz Atam…” Yonetim Kurulu uyeleri daha sonra 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. Anıta kulubumuz adına celenk koyulurken, şehitlerimizin ruhuna dua okundu. Başkan Yardımcısı Onder Bulbuloğlu, “Turkiyemiz 15 Temmuz’da FETO yapılanması tarafından hain bir darbe girişimine maruz kaldı. Butun ulke olarak topyekûn darbe girişimine engel olduk. Bu uğurda yuzlerce vatan evladını şehit verdik. Gazilerimiz oldu. Onlara minnet borcluyuz. Vatan uğrunda şehit duşenlere Allah’tan rahmet diliyoruz” şeklinde konuştu. HaberTS __________________