PDU ® Başkan Usta'dan Mujdeler
Trabzonspor0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Trabzonspor
- PDU ® Başkan Usta'dan Mujdeler
-
14-10-2019, 05:41:32Kayıtlı ÜyeBaşkan Usta, “Cok guzel bir atmosfer var. Acılışta yaşamıştık. Stat acıldıktan sonra derbi maclarda boyle atmosfer vardı. Bugun de 50. Yıl kutlamaları var. Buyuk camiaya yakışan muhteşem atmosfer” dedi. Trabzonspor’da boyle bir hayali olup olmadığı sorusuna ise Usta, “ Hayır hic boyle bir hayalim yoktu. Cocukken stada yakın okulda okuyordum. Bizim hayalimiz bir şekilde maclara girebilmekti. Bazen hikayede bunlar var. Okuldan bir şekilde maclara gidebilmenin yollarını arıyorduk. Trabzonspor’un cok başarılı olduğu yıllardı bizim yıllarımız. Bizim cocuklarımızın da o başarıları gormesi lazım. Bir hizmetkar sıfatıyla burada calışmamız lazım” diye konuştu. SPONSORLUK ANLAŞMASI NASIL GERCEKLEŞTİ? Sponsorluk anlaşmasına da acıklık getiren Usta, “Yeni stada yeni sponsor arıyorduk. Aslında cok uğraşlar ve uzun zaman bunun icin uğraşı verildi. Biz bir kac ay once acıldığında Medical Park Sattı olacağını soylemiştik. O ara başka goruşmeler vardı. Biz yine bekleyelim başka şeylere sponsor olalım yine kulubumuzu destekleyelim. Oyle bir ihtimal vardı. Olmadı. Olmayınca zaten baştan soylediğimiz gibi Medical Park, Liv ve İstinye Universitesi grup. Grup olarak Stadın Sponsorluğunu resmi olarak ustlendik. Kulubun ihtiyacı olan odemeleri yapıyorduk. Bugun resmiyete kavuşmuş oldu. Bugun biz, dun başkaları, yarın daha başkaları. Benim şahsım adına ilginc olanı. Boyle ir doneme denk gelmesi. Hem kulubun başkanı olarak, bir taraftan da boyle bir sponsorluk camiamıza hayırlı olsun” dedi. BURAK TRANSFERİ NASIL OLDU? Burak tranfseri ile ilgili de konuşan Usta, Onur’un bu transferde buyuk desteği olduğunu acıkladı. Usta, “Taraftar bizden her zaman transfer bekliyor. Her kulupte boyle ama transfer taraftara gore şekillenebiliyor bazen. Ama zamanını tutturmak mumkun olmaya biliyor. Doğru isimleri takıma kazandırmak doğrusu. Biz bu sene tum transferlerde cok zorlandık. Takımlarında oynayan ve mutlaka manada onemli oyunculara talip olduk. Satış listesine konulan oyuncu olsa almak kolaydık. Biz de ne Kucka ne de Burak bunların hic biri takımlarının bırakmak istediği oyuncular değildi. Kucka zor oldu, Burak ondan zor oldu. Bugun iki şey bir araya geldi. Hem resmi olarak sponsorluk. Aslında bu surecte Onur’un da desteği oldu. O da Burak ile konuştu. Bu hikaye bizim stadımızın acılışında başladı. Burak buraya geldiğinde ara ara konuşuyorduk” dedi. SERDAR TAŞCI TRANSFERİNDE SON DURUM? Usta, Serdar ile ilgili acıklamada bulunarak, “Serdar’a talibiz. Kulubu bırakmak istemiyor. Kriz derecesinde bir durumla karşı karşıyayız. Oyuncu da bizi istiyor biz onu istiyoruz. Zannediyorum o da buyuk aksilik olmazsa kısa surede cozulecek. Kısa sure dediğimizde insanlar yarın obur gun bekliyor. Buna boyle bakmamak lazım. Gec olsun doğru olsun. Bu oyuncular ne zaman gelirse gelsin takıma uyum sorunu pek olmayacak oyuncular” diye konuştu. SOSA'DA MALİYET ANALİZİ... Sosa konusunda kreatif bir oyuncuya ihtiyacımız olabilir. Orada da fayda maliyet analizi yapıyoruz. Oyuncu ve kuluple de goruşuyoruz” dedi. BURAK'A NASIL BİR İMZA TORENİ YAPILACAK? Burak’a cok şık bir imza toreni duzenleyeceklerini acıklayan Usta, “Ben yarın Trabzon’dayım. Burada yapılması gereken bir takım işlerimiz var. Sabah 5:30’da İstanbul’da Ataturk havalimanında olur. Biraz dinlenir. Yarın zannediyorum onları tamamlar. İmza torenini Trabzon’da yapacağız. Cok şık farklı bir imza toreni olacak” dedi. HaberTS __________________